• (+30) 27410 - 88000
  • (+30) 27410 - 88000
Μονογράμματα-Ονόματα

Κολιέ με Όνομα / Μονόγραμμα

Το κολιέ που φέρει πάνω το όνομα ή το μονόγραμμα του κατόχου του, είναι ένα άκρως προσωπικό κόσμημα, με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία και μια εκπληκτική ιδέα δώρου.
 
Κατά βάση, τα κολιέ αυτού του είδους κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που τους χαρίζει τόσο έντονα προσωπικά χαρακτηριστικά. Φυσικά και το γεγονός πως αποτελούν ένα κόσμημα μοναδικά προσαρμοσμένο στον κάτοχο του, τους προσδίδει έναν απόλυτα ξεχωριστό χαρακτήρα και μια αίσθηση μοναδικότητας.
 
Τα κολιέ με ονόματα και μονογράμματα, μπορούν να διαθέτουν μια λιτή και minimal αισθητική, γεγονός που τα κάνει ιδανική επιλογή κοσμήματος για κάθε στιγμή. Υπάρχει όμως και η δυνατότητα να κοσμούνται από πολύτιμους λίθους και να αποτυπώνουν πιο ιδιαίτερες σχεδιαστικές γραμμές, μετατρέποντας τα με το τρόπο αυτό σε μια επιλογή που μπορεί να ενταχθεί ακόμα και σε πιο επίσημες εμφανίσεις.
 
Πέρα από τη κλασική μορφή τους, όπου ένα κολιέ μπορεί να αποτυπώνει ένα όνομα ή ένα μονόγραμμα, είναι εξίσου συχνός ο συνδυασμός περισσότερων στοιχείων. Μπορούν για παράδειγμα να εμφανίζονται τα αρχικά γράμματα μιας οικογένειας, τα ονόματα φίλων ή ζευγαριών, ακόμα και ονόματα ή μονογράμματα μαζί με ημερομηνίες.
 
Τα κολιέ με ονόματα ή μονογράμματα, είναι η τέλεια επιλογή δώρου για όσους αναζητούν ένα κόσμημα τόσο ξεχωριστό όσο το άτομο στο οποίο ποθούν να το χαρίσουν.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 99 από : 390