Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000

Κολιέ Άπειρο

Τα κολιέ με το σχήμα του απείρου, είναι ένα κόσμημα τόσο όμορφο όσο και συμβολικό, το οποίο μπορεί διακριτικά να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε εμφάνιση, κάθε στιγμή της ημέρας.
 
Το σύμβολο του απείρου, πέρα από τη μαθηματική του ερμηνεία, έχει πολλές άλλες προεκτάσεις που σχετίζονται με τη θρησκεία, τη φιλοσοφία, τη τέχνη αλλά και το μυστικισμό. Σχηματικά, το άπειρο μοιάζει με ένα πλάγιο οχτώ, στην επιστημονική του απόδοση όμως, είναι η καμπύλη που ονομάζεται “λημνίσκος του Bernoulli” και εισήχθη από τον ομώνυμο Βρετανό μαθηματικό το 1964. 
 
Σε ότι αφορά τη φιλοσοφική του ερμηνεία, το άπειρο και οι έννοιες που αντικατοπτρίζει, είναι ένα ζήτημα που απασχολεί ακόμα και στη σύγχρονη εποχή, καθώς στη πραγματικότητα σχετίζεται με συμπαντικές αλήθειες τις οποίες ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να ορίσουμε και αποκωδικοποιήσουμε.
 
Εξαιτίας της υπέροχης γεωμετρίας τους αλλά και των ιδιαίτερων συμβολισμών του, το σχήμα του απείρου έχει αγαπηθεί σε πολλούς τομείς της τέχνης αλλά και στον κλάδο της κοσμηματοποιίας. Τα κολιέ με το άπειρο, είναι ένα κόσμημα που συμβολίζει τη διάρκεια, την αιωνιότητα, τη φιλία και την αγάπη.

Αποτελούν μια εκπληκτική επιλογή δώρου για τους λάτρεις των θετικών επιστημών αλλά και για όσους αναζητούν ένα κόσμημα με ξεχωριστές ερμηνείες και διαχρονική απήχηση. 
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 78 από : 78