info@jeweler.gr 27410 88000
Expand search form

Seiko Ρολόγια

ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1881

Ρολόγια Seiko: Ιαπωνική Τεχνολογία & Κομψότητα από το 1881

Η εταιρία ρολογιών Seiko μετράει πάνω από έναν αιώνα λειτουργίας στο χώρο της ωρολογοποιίας με το όνομα της πλέον να είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Λίγα λόγια για τη Seiko

Η Seiko ιδρύθηκε το 1881 στο Τόκιο από τον Kintaro Hattori και τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της ασχολούνταν κυρίως με την επισκευή ρολογιών τοίχου.

Έντεκα χρόνια αργότερα, το 1892, η εταιρία λανσάρει την πρώτη της συλλογή με την επωνυμία Seikosha και δραστηριοποιείται πλέον ενεργά στην παραγωγή ρολογιών με ορόσημο στην ιστορία της την κατασκευή του Timekeeper το 1895, του πρώτου ρολογιού τσέπης.

Το 1913 ο Hattori κατασκευάζει το Lauren, το πρώτο ρολόι χειρός σε ολόκληρη την Ιαπωνία και πραγματοποιεί έναν από τους σημαντικότερους στόχους του, να κάνει την εταιρία πρωτοπόρο και πάντα ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους.

Το 1924 μετονομάζεται σε Seiko (Seiko Holdings Corporation), επωνυμία που θα την συντροφεύει μέχρι σήμερα και θα την εντάσσει σε ένα από τα σημαντικότερα brands παγκοσμίως.

Το 1969 αποτελεί ένα έτος σταθμό για την εταιρία που για άλλη μία φορά καινοτομεί και παρουσιάζει στο ευρύ κοινό το Astron, το πρώτο quartz ρολόι στον κόσμο. Με νέο μότο της πλέον το “Moving Ahead. Touching Hearts”, η Seiko δεσμεύεται να προσφέρει στον καταναλωτή μια νέα διάσταση λειτουργικής και συναισθηματικής ικανοποίησης.

Συλλογές Ρολογιών Seiko

Οι πέντε βασικές συλλογές που διαθέτει πλέον η εταιρία, καλύπτουν κάθε ανάγκη για λειτουργικότητα και στυλ, με διαχρονικά ανδρικά και γυναικεία, κλασικά, μοντέρνα και σπορ ρολόγια. Ας τις δούμε μία προς μία:

Συλλογή Seiko Astron

Από το 2012, η συλλογή Astron ηγείται παγκοσμίως λόγω της τεχνολογίας GPS Solar. Ρολόγια τα οποία είναι ικανά να ανιχνεύουν δορυφορικά σήματα GPS και να προσαρμόζουν την ώρα και την ημερομηνία σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ρολόι Ανδρικό SEIKO Astron GPS Solar από Τιτάνιο (SSH003J1)
Ρολόι Ανδρικό SEIKO Astron GPS Solar από Τιτάνιο (SSH003J1)

Συλλογή Seiko Prospex

Η συλλογή Seiko Prospex είναι νούμερο ένα στις προτιμήσεις όσων αγαπούν τα σπορ και την περιπέτεια σε στεριά, αέρα και νερό. Περιλαμβάνει καταδυτικά ρολόγια, ικανά να αντέξουν έως και 200m βάθος (20ATM), πιστοποιημένα με ISO 6425.

SEIKO Prospex Divers με Αυτόματο Μηχανισμό από Ανοξείδωτο Ατσάλι (SPB143J1)

Συλλογή Seiko Presage

Αντικατοπτρίζοντας την ιαπωνική αισθητική, η συλλογή Seiko Presage αποτελείται από ρολόγια υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής αντοχής στον χρόνο. Πολλά δε από αυτά παράγονται σε περιορισμένο αριθμό κομματιών (όπως το παρακάτω) καθιστώντας τα συλλεκτικά!

Presage SNR047J1 (Limited edition of 500 pieces)
Ρολόι Seiko Presage SNR047J1 (Limited edition of 500 pieces)

Συλλογή Seiko 5 Sports

Για πάνω από 50 χρόνια, τα ρολόγια της συλλογής Seiko 5 Sports προσφέρουν σταθερά υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας, αντοχής και απόδοσης, χαρακτηριστικά που τα κάνουν ακαταμάχητα στους λάτρεις των μηχανικών ρολογιών παγκοσμίως.

Ρολόι Ανδρικό SEIKO 5 Sports Αυτόματο από Ανοξείδωτο Ατσάλι (SRPD55K1)
Ρολόι Ανδρικό SEIKO 5 Sports Αυτόματο από Ανοξείδωτο Ατσάλι (SRPD55K1)

Συλλογή Seiko Premier

Η συλλογή Seiko Premier προσφέρει εκλεπτυσμένη κομψότητα σε ρολόγια για άνδρες και γυναίκες. Τα κλασικά και μοντέρνα θέματα σχεδίασης συνδυάζονται αρμονικά με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Seiko για να δημιουργήσουν μια σειρά ρολογιών που είναι τόσο μοντέρνα όσο και κομψά.

Ρολόι Ανδρικό SEIKO Premier από Ανοξείδωτο Ατσάλι (SNP153P1)
Ρολόι Ανδρικό SEIKO Premier από Ανοξείδωτο Ατσάλι (SNP153P1)

Στο ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ διαθέτουμε μεγάλη συλλογή από ρολόγια Seiko – επιλέξτε λοιπόν αυτό που καλύπτει τις προσωπικές ανάγκες και αντικατοπτρίζει το δικό σας στυλ, συνδυάζοντας αρμονικά λειτουργικότητα και κομψότητα.

Διάβασε ακόμα...

ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ

Η τέχνη στο κόσμημα από το 1990