Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000

Σκουλαρίκια Δάκρυ

Τα σκουλαρίκια χαρίζουν γοητεία και αποτελούν ένα πολύτιμο σύμμαχο της γυναίκας στο να δείχνει κομψή, όμορφη και περιποιημένη, χωρίς να χρειάζεται να κάνει εξεζητημένες επιλογές.

Το σχήμα που επιλέγετε να έχουν τα σκουλαρίκια σας, φανερώνουν και στοιχεία της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σας, γι’ αυτό καλό θα είναι να γνωρίζουμε τι συμβολίζει το καθένα. Ας δούμε λοιπόν, τι συμβολίζουν τα σκουλαρίκια σε σχήμα δάκρυ και τους λόγους που οι γυναίκες σε όλη την υφήλιο τα προτιμούν.

Το Δάκρυ ως Σύμβολο

Τα σκουλαρίκια δάκρυ έχουν από μόνα τους μία ιδιαίτερη ερμηνεία, είτε τα αγοράζουμε για τον εαυτό μας είτε επιλέγουμε να τα χαρίσουμε στα αγαπημένα μας άτομα, ως δώρο αγάπης. Αν και πολλοί τα έχουν συνδέσει με τη στεναχώρια και τη λύπη, στην πραγματικότητα είναι πολλά παραπάνω.

Τα δάκρυα στον ελληνικό πολιτισμό θεωρούνται και ως βροχή. Μία χρυσή βροχή όπως τη λένε καθώς φέρνει μια καλή συγκομιδή στη ξηρασία που επικρατεί και βοηθάει τα χωράφια να είναι γόνιμα. Εκτός από αυτό, είναι και τα δάκρυα από ευτυχία.

Στην κινέζικη κουλτούρα πάλι, τα δάκρυα αντιπροσωπεύουν την επιμονή. Μπορεί μία σταγόνα νερού να φαίνεται αρχικά πολύ αδύναμη αλλά με την επιμονή της μπορεί να τρυπήσει σκληρές πέτρες.

Μία άλλη ερμηνεία στα δάκρυα, δίνει η Ιαπωνία. Εκεί τα δάκρυα συμβολίζουν την αγνότητα και την αθωότητα. Ο λόγος είναι απλός. Επειδή το νερό είναι το πιο αγνό πράγμα στο κόσμο και έχει την ιδιότητα να καθαρίζει, έτσι πιστεύουν οι Ιάπωνες ότι τα δάκρυα εξαγνίζουν τους ανθρώπους και τους κάνουν πιο αγνούς.

Όλες οι παραπάνω ερμηνείες, καθιστούν τα σκουλαρίκια σε σχήμα δάκρυ, ένα πολύ ισχυρό σύμβολο θετικότητας και είναι ένας από τους πολλούς λόγους για να το επιλέξετε.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 303