Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Κολιέ

Ανδρικά Κολιέ από Ατσάλι

Το ατσάλι είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές υλικό για τη δημιουργία ανδρικών κολιέ, καθώς είναι ανθεκτικό και προσιτό και μπορεί να συμπεριληφθεί στη δημιουργία διαχρονικών κοσμημάτων.
 
Από τα ανδρικά κοσμήματα, τα κολιέ από κάποιους θεωρούνται ίσως από τα πιο ιδιαίτερα στη χρήση τους, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που αρκεί κάποιος να παρατηρήσει ώστε να επιλέξει το ιδανικό, όπως το μήκος και τον τύπο του κοσμήματος. Αν τα δύο χαρακτηριστικά προσδιοριστούν σωστά και σύμφωνα με τις εκάστοτε επιθυμίες τότε ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει ένα κολιέ που θα ταιριάζει απόλυτα στο στυλ του και θα μπορεί να το φορέσει με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Σε αντίθεση με άλλα μαλακότερα μέταλλα, το ανοξείδωτο ατσάλι μπορεί να αντέξει τις περισσότερες καθημερινές δραστηριότητες χωρίς να υποστεί διάβρωση ή γρατζουνιές. Επιπλέον τα ατσάλινα κοσμήματα διατηρούν τη λάμψη τους και χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση.  
 
Τα ανδρικά κολιέ από ατσάλι διατίθενται σε μια πλούσια συλλογή η οποία περιλαμβάνει αλυσίδες σε διαφορετικά πάχη και πλέξεις, σταυρούς, κολιέ σε στυλ στρατιωτικής ταυτότητας αλλά και μια πληθώρα άλλων μοτίβο, με σχεδιαστικές γραμμές που τα μετατρέπουν σε ιδανικές επιλογές για κοσμήματα που μπορούν να πλαισιώσουν κάθε στιγμή.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 33 από : 33