Σύνδεση

Ρολόι Smartwatch SUUNTO Spartan Trainer Wrist HR με Λουράκι

SKU 32262
329,00 313,00 € ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

To Suunto   της συλλογής Spartan Trainer είναι ένα καλοσχεδιασμένο ρολόι με GPS το οποίο σχεδιάζεται στη Φινλανδία, με τέλεια εφαρμογή, που σας βοηθάει να προπονείστε όπως εσείς θέλετε, είτε προτιμάτε την κολύμβηση, την ποδηλασία, το γυμναστήριο ή το τρέξιμο σε ορεινά μονοπάτια. Διαθέτει καντράν συνολικής διαμέτρου 46mm. Με τη μέτρηση των καρδιακών παλμών από τον καρπό, το Trainer παρακολουθεί τις θερμίδες και τα βήματά σας σε 24ωρη βάση. Οι ευέλικτες λειτουργίες του για την ύπαιθρο και για όλα τα αθλήματα, κάνουν το Spartan Trainer τον αδιαμφισβήτητο σύμμαχο σας στην προπόνηση. Ξεπεράστε τα όρια σας ! Εγγύηση 2 έτη της επίσημης αντιπροσωπείας.

 • Συσκευασία Δώρου
 • Δωρεάν μεταφορικά
 • 6 άτοκες δόσεις
 • F.A.Q.
 • Προσθήκη στην Wishlist
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Εγγυημένη παράδοση σε 1 - 2 εργάσιμες ημέρες με δικά μας μέσα για τους νομούς Κορινθίας και Αττικής!
Review Widget


ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Κωδικός Προμηθευτή: SS023409000


 • SUUNTO Spartan Trainer Wrist HR Sandstone Silicone Strap
Χαρακτηριστικά Ρολογιού
ΣΕΙΡΑ Spartan Trainer Wrist HR
ΣΧΗΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ Στρογγυλό
ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ Ορυκτό Ειδικής Σκλήρυνσης
ΥΛΙΚΟ ΔΕΣΙΜΑΤΟΣ Σιλικόνη
ΚΟΥΜΠΩΜΑ Τοκάς
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ 5 Atm : Τυχαία Eπαφή Με Το Νερό
ΔΙΑΜΕΤΡΟ 46 mm
ΦΩΤΙΣΜΟΣ Φωτιζόμενη Οθόνη
ΦΥΛΟ Ανδρικά, Γυναικεία
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ Μπαταρίας
ΠΛΑΙΣΙΟ Πολυαμίδιο
ΔΕΣΙΜΟ Λουράκι
ΕΓΓΥΗΣΗ 2 έτη της επίσημης αντιπροσωπείας
ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Ψηφιακά

ΓΕΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου, Ώρα, Ημερομηνία, Ξυπνητήρι, Χρονόμετρο, Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης,  Προσαρμόσιμες όψεις ρολογιού, Αδιάβροχο 50m, Λειτουργία πτήσης, Φωτισμός (αυτόματος και εναλλαγή), Κλείδωμα κουμπιών και ελάττωση φωτεινότητας, Δυνατότητα αλλαγώς μεταξύ ανοιχτόχρωμων και σκουρόχρωμων θεμάτων, Λειτουργία Μην Ενοχλείτε, Ειδοποιήσεις (όπως εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα κειμένου στο ρολόι σας) , Ιστορικό ειδοποιήσεων

ΛΕΙΤΟΥΡΓIΑ FIND BACK
Εάν χρησιμοποιείτε GPS κατά την καταγραφή μιας δραστηριότητας, το Suunto Spartan Trainer Wrist HR αποθηκεύει αυτόματα το σημείο εκκίνησης της άσκησής σας. Με τη λειτουργία Find back, το Suunto Spartan Trainer Wrist HR μπορεί να σας οδηγήσει κατευθείαν πίσω στο σημείο εκκίνησής σας.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20° C έως +60° C (-5° F έως +140° F)
Θερμοκρασία φόρτισης μπαταρίας: 0° C έως +35° C (+32° F έως +95° F)
Θερμοκρασία φύλαξης: -30° C έως +60° C (-22° F έως +140° F)

GPS
Τεχνολογία: MediaTek
Ζώνη συχνοτήτων: 1575,42 MHz

ΣΥΝΑΙΣΘHΜΑΤΑ
Σε περίπτωση που προπονείστε συχνά, το να παρακολουθείτε το πώς αισθάνεστε ύστερα από κάθε προπόνηση είναι σημαντικός δείκτης της συνολικής φυσικής σας κατάστασης. Ένας προπονητής ή ένας προσωπικός προπονητής μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει την τάση των συναισθημάτων σας προκειμένου να παρακολουθεί την πρόοδό σας με την πάροδο του χρόνου.
Υπάρχουν πέντε επίπεδα συναισθημάτων για να επιλέξετε:
 • Κακή
 • Μέση
 • Καλή
 • Πολύ καλή
 • Άριστη

  Εσείς (και ο προπονητής σας) θα επιλέξετε τι σημαίνουν ακριβώς αυτές οι επιλογές. Το σημαντικό είναι ότι μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε σταθερά.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
 • Διάρκεια ζωής μπαταρίας: 10-30 ώρες με GPS, ανάλογα με τις συνθήκες και τις ρυθμίσεις
 • Αυτονομία μπαταρίας 14 ημερών αν χρησιμοποιηθεί μόνο ως ρολόι
   
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ 24ΩΡΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
24ωρη μέτρηση βημάτων και θερμίδων που καίγονται, Δημιουργία στόχων δραστηριότητας ( βήματα & θερμίδες)

ΥΨΟΜΕΤΡΟ
Υψόμετρο GPS

ΚΑΙΡΟΣ
Ώρες ανατολής/δύσης ηλίου

 FUSEDSPEED
Το FusedSpeedTM αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό ενδείξεων GPS και αισθητήρα επιτάχυνσης καρπού για την ακριβέστερη μέτρηση της ταχύτητας τρεξίματος. Το σήμα GPS φιλτράρεται προσαρμοστικά βάσει της επιτάχυνσης του καρπού σας, προσφέροντας πιο ακριβείς ενδείξεις σε σταθερές ταχύτητες τρεξίματος και ταχύτερη ανταπόκριση στις αλλαγές ταχύτητας.

ΑΚΡΙΒΕΙΑ GPS ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ
Ο ρυθμός ρύθμισης του GPS καθορίζει την ακρίβεια της διαδρομής σας - όσο πιο σύντομο είναι το διάστημα μεταξύ της ρύθμισης των τιμών, τόσο πιο μεγάλη είναι η ακρίβεια της διαδρομής. Κάθε ρύθμιση του GPS καταγράφεται στο αρχείο καταγραφής σας κατά την καταγραφή μιας άσκησης.
Επίσης, ο ρυθμός ρύθμισης του GPS επηρεάζει άμεσα τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μειώνοντας την ακρίβεια του GPS, μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκειας ζωής της μπαταρίας του ρολογιού σας.
Οι επιλογές ακριβείας GPS είναι οι εξής:
 • Βέλτιστη: ~ 1 sec ρυθμός ρύθμισης
 • Καλή: ~ 20 sec ρυθμός ρύθμισης
 • OK: ~ 60 sec ρυθμός ρύθμισης
  Μπορείτε να αλλάξετε την ακρίβεια του GPS από τις επιλογές άθλησης στο ρολόι σας.
ΠΡΟΠOΝΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΛΕIΜΜΑΤΑ
Η γυμναστική με διαλείμματα είναι μια συνήθης μορφή προπόνησης η οποία αποτελείται από επαναλαμβανόμενα σετ υψηλής και χαμηλής έντασης. Με το Suunto Spartan Trainer Wrist HR, μπορείτε να προσδιορίσετε στο ρολόι τη δική σας προπόνηση με διαλείμματα για κάθε λειτουργία αθλημάτων.
Όταν προσδιορίζετε τα διαλείμματά σας, πρέπει να ορίσετε τέσσερα σημεία:
Διαλείμματα: εναλλαγή από ενεργοποίηση/απενεργοποίηση που επιτρέπει την προπόνηση με διαλείμματα. Όταν η εναλλαγή γίνεται προς την ενεργοποίηση, μία ανάρτηση προπόνησης με διαλείμματα προστίθεται στη λειτουργία αθλημάτων σας.
Επαναλήψεις: ο αριθμός των διαλειμμάτων + τα σετ επαναφοράς που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
Διάλειμμα: η διάρκεια του διαλείμματος υψηλής έντασης, σύμφωνα με την απόσταση ή τη διάρκεια.
Επαναφορά: η διάρκεια της περιόδου ανάπαυσης μεταξύ των διαλειμμάτων, σύμφωνα με την απόσταση ή τη διάρκεια.
Έχετε κατά νου ότι εάν χρησιμοποιείτε την απόσταση για να προσδιορίσετε τα διαλείμματά σας, θα πρέπει να βρίσκεστε σε μια λειτουργία αθλημάτων που μετρά την απόσταση. Η μέτρηση μπορεί να βασίζεται στο GPS ή να υπολογίζεται μέσω ενός POD ποδιού ή ποδηλάτου για παράδειγμα.

ΦAΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛHΝΗΣ
Εκτός από τις ώρες ανατολής και δύσης του ηλίου, το ρολόι σας μπορεί να παρακολουθεί τις φάσεις της σελήνης. Η φάση της σελήνης βασίζεται στην ημερομηνία που έχετε ορίσει στο ρολόι σας.
Η προβολή της φάσης της σελήνης είναι διαθέσιμη στο στυλ υπαίθριων δραστηριοτήτων της πρόσοψης του ρολογιού. Πατήστε το πάνω αριστερό κουμπί για να αλλάξετε την κάτω σειρά μέχρι να δείτε τη φάση της σελήνης.

ΣΗΜΕIΑ ΕΝΔΙΑΦEΡΟΝΤΟΣ POI
Σημείο ενδιαφέροντος ή POI, είναι κάποια ιδιαίτερη περιοχή, όπως κάποιος χώρος κατασκήνωσης ή θέας κατά τη διάρκεια μίας πορείας, την οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε και να πλοηγηθείτε σε αυτήν αργότερα. Μπορείτε να δημιουργήσετε POI στην εφαρμογή Suunto από έναν χάρτη χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεστε στην τοποθεσία POI. Η δημιουργία POI στο ρολόι σας γίνεται αποθηκεύοντας την τρέχουσα τοποθεσία σας.
Κάθε POI ορίζεται από:
 • Την ονομασία του POI
 • Τον τύπο του POI
 • Την ημερομηνία και την ώρα που δημιουργήθηκε
 • Το γεωγραφικό πλάτος
 • Το γεωγραφικό μήκος
 • Το υψόμετρο
  Μπορείτε να αποθηκεύσετε έως 250 POI στο ρολόι σας.
ΠΑΡΑΚΟΛΟYΘΗΣΗ YΠΝΟΥ
Ο καλός ύπνος είναι σημαντικός για ένα υγιές μυαλό και σώμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρολόι σας για να παρακολουθείτε τον ύπνο σας και να καταγράψετε πόσο κοιμάστε κατά μέσο όρο.
Όταν φοράτε το ρολόι σας στο κρεβάτι, το Suunto Spartan Trainer Wrist HR παρακολουθεί τον ύπνο σας βάσει των δεδομένων του επιταχυνσιόμετρου.

ΛΕΙΤΟΥΡΓIΕΣ AΘΛΗΣΗΣ
Το ρολόι σας διαθέτει διάφορες προκαθορισμένες λειτουργίες άθλησης. Οι λειτουργίες είναι σχεδιασμένες για συγκεκριμένες δραστηριότητες και σκοπούς, από έναν χαλαρό περίπατο μέχρι τρίαθλο. Η άσκηση με το Spartan Trainer είναι απλή και ευχάριστη. Χρησιμοποιεί GPS για να μετρήσει την ταχύτητα, τον ρυθμό, την απόσταση και το υψόμετρο. Με προεγκατεστημένες 80 λειτουργίες σπορ, είναι έτοιμο για σχεδόν οποιοδήποτε άθλημα, αμέσως. Ειδικές για αθλήματα οθόνες για τρέξιμο, ποδηλασία και κολύμβηση εμφανίζουν σχετικές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. Κάθε λειτουργία άθλησης έχει ένα μοναδικό σύνολο από οθόνες και προβολές. Μπορείτε να επεξεργαστείτε και να προσαρμόσετε τις πληροφορίες που εμφανίζονται στην οθόνη από την εφαρμογή Suunto. Μπορείτε επίσης να μειώσετε τη λίστα των λειτουργιών άθλησης στο ρολόι σας ή να προσθέσετε νέες.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο του κοσμήματος και το άριστα εξοπλισμένο εργαστήριο μας έχει ως αποτέλεσμα την κατασκευή, προμήθεια και διάθεση κοσμημάτων εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής.

Ο σεβασμός προς το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας μας, τους συνεργάτες μας και φυσικά τους πελάτες μας, αποτελεί βασική αξία της φιλοσοφίας μας.

Διαθέτουμε μόνο πιστοποιημένα και γνήσια προϊόντα από αξιόπιστους προμηθευτές και κατασκευαστές.

Θεωρούμε ότι η εξέλιξη επιτυγχάνεται μέσα από την εποικοδομητική επικοινωνία και την ειλικρίνεια και για αυτό πρωτίστως χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας που διαρκούν στο χρόνο.

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία, την πείρα και τη δημιουργικότητα να κατασκευάζουμε κάθε φορά, τα κοσμήματα που ονειρεύεστε.

Θέτουμε ως στόχο μας την άμεση και ταχεία εξυπηρέτηση σας, τόσο στο φυσικό όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με άμεσες αποστολές και ασφαλείς πληρωμές online.

Όλα μας τα προϊόντα, κατά τις αγορές σας από το φυσικό ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, φτάνουν στα χέρια σας σε λεπτομερώς προσεγμένες συσκευασίες δώρου και πάντα συνοδευόμενα από τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.

Το πάθος μας για αυτό που κάνουμε αποτελεί κινητήρια δύναμη για τη συνεχή απόκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων τις οποίες και εφαρμόζουμε για τη διαρκή αναβάθμιση του φυσικού μας χώρου και τη βελτίωση των υπηρεσιών και προϊόντων μας.

Οι αξιολογήσεις σας αποτελούν τη μεγαλύτερη μας επιβράβευση!

Μέσω τηλεφώνου

Καλέστε μας στο: (+30) 27410-88000 τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος.
Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 10:00 - 15:00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 10:00 - 18:00

Μέσω Email

Κριτικές χρηστών για το προϊόν

Κριτική μπορούν να υποβάλλουν συνδεδεμένοι χρήστες που έχουν αγοράσει το προϊόν.