Σύνδεση

Ρολόι Smartwatch SUUNTO 7 Graphite Copper με Λουράκι

SKU 57556
479,00 € ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Το Suunto 7 συνδυάζει την ευέλικτη αθλητική εμπειρία της Suunto, τις γνώσεις για τον ύπνο και την υγεία, τους δωρεάν εξωτερικούς χάρτες εκτός σύνδεσης με πλοήγηση και χρήσιμες λειτουργίες smartwatch από το Wear OS by Google™, ένα λειτουργικό σύστημα φορητών συσκευών που φέρνει τα καλύτερα της Google™ στα smartwatches. Το Suunto 7 λειτουργεί με τηλέφωνα Android™ και iOS. Όλα τα αθλητικά χαρακτηριστικά του Suunto 7 απέχουν μόλις ένα πάτημα κουμπιού. Παρακολουθήστε την άσκησή σας με ακρίβεια με 70+ αθλητικές λειτουργίες, GPS και αισθητήρα καρδιακού παλμού καρπού. Διαθέτει καντράν συνολικής διαμέτρου 50mm. Ελέγξτε γρήγορα τα καθημερινά σας βήματα και τις θερμίδες στο ρολόι. Μοιραστείτε εύκολα τις ασκήσεις σας στην εφαρμογή Suunto ή σε μεγάλες αθλητικές υπηρεσίες όπως το Strava, το Endomondo και το TrainingPeaks. Ανακαλύψτε τον κόσμο γύρω σας χρησιμοποιώντας τους δωρεάν χάρτες εκτός σύνδεσης με λεπτομέρειες εδάφους, μονοπάτια και γραμμές περιγράμματος. Είναι εύκολο να ρίξετε μια ματιά στους χάρτες ανά πάσα στιγμή και είναι πάντα ένα κτύπημα μακριά κατά τη διάρκεια της άσκησης. Οι τοπικοί χάρτες εκτός σύνδεσης και οι χάρτες θερμότητας θα ληφθούν αυτόματα όταν είστε συνδεδεμένοι στο Wi-Fi και φορτίζετε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε χειροκίνητα τον χάρτη της τοποθεσίας που προτιμάτε για λήψη. Με τους χάρτες εκτός σύνδεσης θα βρίσκετε πάντα τον δρόμο σας και θα γνωρίζετε τις καλύτερες διαδρομές εκπαίδευσης, ακόμα και όταν αφήνετε το τηλέφωνό σας πίσω ή δεν έχετε συνδεσιμότητα δικτύου. Όταν δεν γυμνάζεστε, θέλετε βολικές λειτουργίες smartwatch από ένα όνομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Το Suunto 7 τροφοδοτείται με το Wear OS της Google, καθιστώντας αυτό το πιο έξυπνο αθλητικό ρολόι μέχρι σήμερα. Ενημερωθείτε από τις αγαπημένες σας εφαρμογές, δείτε την επόμενη συνάντηση ή τη λίστα υποχρεώσεων, ελέγξτε εύκολα τις κλήσεις και δείτε γρήγορα τα εισερχόμενα μηνύματα από το ρολόι σας. Εξοπλισμένο με έναν πιο γρήγορο και ασφαλή τρόπο πληρωμής από το Google Pay™, έξυπνη βοήθεια από τον Βοηθό Google και χιλιάδες εφαρμογές στο Google Play*. *(Η διαθεσιμότητα του Google Pay και του Google Assistant διαφέρει ανάλογα με τη γλώσσα και τη χώρα.)

  • Συσκευασία Δώρου
  • Δωρεάν μεταφορικά
  • 6 άτοκες δόσεις
  • F.A.Q.
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Εγγυημένη παράδοση σε 1 - 2 εργάσιμες ημέρες με δικά μας μέσα για τους νομούς Κορινθίας και Αττικής!
Review Widget


ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Κωδικός Προμηθευτή: SS050382000

Σε περίπτωση ενεργοποίησης του προϊόντος αναιρείται το δικαίωμα αλλαγής/επιστροφής του προϊόντος


Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο του κοσμήματος και το άριστα εξοπλισμένο εργαστήριο μας έχει ως αποτέλεσμα την κατασκευή, προμήθεια και διάθεση κοσμημάτων εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής.

Ο σεβασμός προς το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας μας, τους συνεργάτες μας και φυσικά τους πελάτες μας, αποτελεί βασική αξία της φιλοσοφίας μας.

Διαθέτουμε μόνο πιστοποιημένα και γνήσια προϊόντα από αξιόπιστους προμηθευτές και κατασκευαστές.

Θεωρούμε ότι η εξέλιξη επιτυγχάνεται μέσα από την εποικοδομητική επικοινωνία και την ειλικρίνεια και για αυτό πρωτίστως χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας που διαρκούν στο χρόνο.

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία, την πείρα και τη δημιουργικότητα να κατασκευάζουμε κάθε φορά, τα κοσμήματα που ονειρεύεστε.

Θέτουμε ως στόχο μας την άμεση και ταχεία εξυπηρέτηση σας, τόσο στο φυσικό όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με άμεσες αποστολές και ασφαλείς πληρωμές online.

Όλα μας τα προϊόντα, κατά τις αγορές σας από το φυσικό ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, φτάνουν στα χέρια σας σε λεπτομερώς προσεγμένες συσκευασίες δώρου και πάντα συνοδευόμενα από τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.

Το πάθος μας για αυτό που κάνουμε αποτελεί κινητήρια δύναμη για τη συνεχή απόκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων τις οποίες και εφαρμόζουμε για τη διαρκή αναβάθμιση του φυσικού μας χώρου και τη βελτίωση των υπηρεσιών και προϊόντων μας.

Οι αξιολογήσεις σας αποτελούν τη μεγαλύτερη μας επιβράβευση!

Μέσω τηλεφώνου

Καλέστε μας στο: (+30) 27410-88000 τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος.
Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 10:00 - 15:00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 10:00 - 18:00

Μέσω Email

ΕΣΠΑ 2014-2020