Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Μονόπετρα

Μονόπετρα με Ακουαμαρίνα

Φυσικά λαμπερό, στις αποχρώσεις του απέραντου γαλάζιου, το μονόπετρο με ακουαμαρίνα είναι ένα κόσμημα που αποπνέει τη γαλήνη και την απόκοσμη ομορφιά της θάλασσας και των μαγικών νερών της.
 
Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της ακουμαρίνας είναι το ακαταμάχητο χρώμα της που την κάνει μια όλο και πιο δημοφιλή επιλογή για την δημιουργία παραμυθένιων μονόπετρων. Οι δροσεροί, απαλοί τόνοι του πολύτιμου αυτού λίθου, συμπληρώνουν σχεδόν κάθε απόχρωση στο φάσμα του γαλάζιου, καθιστώντας τα κοσμήματα με ακουμαρίνα μια ξεχωριστή επιλογή που κάθε γυναίκα λατρεύει να φοράει καθημερινά.
 
Ως εναλλακτική πρόταση μονόπετρου δαχτυλιδιού, η επιλογή της ακουμαρίνας είναι ιδανική για όσους είναι γεννημένοι το Μάρτιο, καθώς αποτελεί τον γενέθλιο λίθο του μήνα αυτού, αλλά και για όσους αγαπούν την θάλασσα, τα ταξίδια και την παραμυθένια αύρα του νερού. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός άλλωστε πως η ακουμαρίνα θεωρείται η τυχερή πέτρα των ναυτικών εδώ και χιλιετίες.
 
Αν και η επιλογή ενός εναλλακτικού μονόπετρου είναι μια όλο και πιο συνήθης συνθήκη, τα δαχτυλίδια με ακουμαρίνα, από τον 19ο αιώνα κιόλας, δωρίζονταν στις μέλλουσες νύφες ως σύμβολα ανιδιοτελούς αγάπης και συντροφικότητας. Ακόμα και στις μέρες μας, η ακουμαρίνα είναι μια πέτρα που σχετίζεται με τη γαλήνη και το κουράγιο.
 
Το μονόπετρο με ακουμαρίνα, συνοδευόμενο από άλλους πολύτιμους λίθους, όπως διαμάντια ή λευκά ζιργκόν,  είναι μια επιλογή που κάθε γυναίκα θα λατρέψει και θα απολαμβάνει κάθε στιγμή της ζωής της.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 13 από : 13