Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Σταυροί

Χρυσοί Σταυροί Γυναικείοι

Οι χρυσοί γυναικείοι σταυροί είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα και διαχρονικά δημοφιλή κοσμήματα σε παγκόσμιο επίπεδο τόσο για τον συμβολικό τους χαρακτήρα όσο και για την απαράμιλλη φινέτσα τους.
 
Μπορεί ο σταυρός να αποτελεί ένα σχέδιο απόλυτα ταυτισμένο με τη χριστιανική θρησκεία, με πλούσιους συμβολισμούς και ερμηνείες, είναι όμως και ένα κόσμημα που χάρη στην άρτια και λιτή γεωμετρία του, έχει αποτελέσει εδώ και αιώνες μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές όσων γυναικών θέλουν να προσθέσουν στη συλλογή τους ένα ξεχωριστό στολίδι.
 
Στη χρυσή τους εκδοχή, με τα περίτεχνα φινιρίσματα και τις φανταστικές κοπές, οι χρυσοί γυναικείοι σταυροί αποτυπώνουν τη μοναδική ισορροπία μεταξύ κλασικού και μοντέρνου. Διακοσμημένοι με διαμάντια, ρουμπίνια, ζαφείρια, σμαράγδια αλλά και άλλους εκπληκτικούς πολύτιμους λίθους, οι γυναικείοι χρυσοί σταυροί απογειώνουν την έννοια του κάλους που πηγάζει από την πιο απλή γεωμετρική στοίχιση.
 
Με βάση το σχήμα, το μέγεθος και τη διακόσμηση τους, μπορούν να φορεθούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας καθώς επίσης και να πλαισιώσουν μια πιο επίσημη ή βραδινή εμφάνιση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας του κόσμου διαρκώς ενσωματώνουν στις συλλογές τους ιδιαίτερους χρυσούς γυναικείους σταυρούς.
 
Είτε για λόγους πίστης, είτε καθαρά ως διακοσμητική επιλογή, οι χρυσοί γυναικείοι σταυροί είναι ένα κόσμημα που παραμένει διαρκώς επίκαιρο, προσδίδοντας κάτι από την κλασική ομορφιά του σε κάθε εποχή.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 792