Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια Σταυρός

Διαχρονικά μοντέρνα και ταυτόχρονα απόλυτα κλασικά, τα σκουλαρίκια σταυρός είναι ένα κόσμημα που διαθέτει έναν ανεπιτήδευτα ιδιαίτερο χαρακτήρα που ξεχωρίζει σε κάθε εμφάνιση.
 
Ο σταυρός από μόνος του αποτελεί ένα σύμβολο που μέσα στους αιώνες έχει χρησιμοποιηθεί με πολλούς και ποικίλους τρόπους σε κάθε πιθανό συνδυασμό, είτε εξαιτίας της θρησκευτικής του ταύτισης είτε για λόγους αισθητικής. Κατά καιρούς, το μοτίβο του σταυρού έχει χρησιμοποιηθεί από τη βιομηχανία της μόδας ως διακοσμητικό στοιχείο τόσο σε κοσμήματα όσο και σε ρούχα, καθώς επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί άλλοι κλάδοι της τέχνης έχουν υιοθετήσει το πανάρχαιο αυτό σύμβολο, διατηρώντας τον συμβολικό του χαρακτήρα ή προσδίδοντας του μια εντελώς νέα και μοντέρνα οπτική.
 
Τα σκουλαρίκια σταυρός, ανήκουν στην κατηγορία των κοσμημάτων που δεν διαθέτουν ηλικιακό όριο και μπορούν να συνδυαστούν εξίσου αρμονικά σε κάθε εμφάνιση, λιγότερο ή περισσότερο επίσημη.
 
Μέσα από μια πλούσια ποικιλία μεγεθών, στολισμών και σχεδίων τα γυναικεία σκουλαρίκια που φέρουν το σύμβολο του σταυρού είναι ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν να προσθέσουν στη συλλογή τους ένα κόσμημα που μπορεί να τους συνοδεύσει κάθε στιγμή της ημέρας και που παραμένει επίκαιρο, διαχρονικό και δημοφιλές όσα χρόνια κι αν περάσουν.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 54 από : 54