Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια Μάτι

Τα σκουλαρίκια με μάτι είναι ένα κόσμημα που καταφέρνει να ξεχωρίζει διαχρονικά, τόσο για τον υπέροχο σχεδιασμό του όσο και για το συμβολικό χαρακτήρα που συντροφεύει το συγκεκριμένο μοτίβο.
 
Το ματάκι αποτελεί ένα είδος φυλαχτού, εξαιρετικά διαδεδομένο στην Ελλάδα, το οποίο συνδέεται με την προστασία από την αρνητική ενέργεια. Η χαρακτηριστική μορφή του, είναι ένα στολίδι, κυκλικού συνήθως χρώματος, το οποίο φέρει τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, μπλε, γαλάζιο και λευκό ή μαύρο. Μια από τις πρώτες εμφανίσεις του συγκεκριμένου συμβόλου, καταγράφεται στη Μεσοποταμία περίπου 3000 χρόνια π.Χ και ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με τη θρησκεία. Στη συνέχεια διαδόθηκε και σε άλλους πολιτισμούς και θρησκείες, σε κάθε μία από τις οποίες διέθετε τη δική του ξεχωριστή ανάγνωση και χρήση.
 
Τα σκουλαρίκια μάτι, διαθέτουν μια πλούσια γκάμα επιλογών μέσα από την οποία μπορεί ο καθένας να ανακαλύψει ένα κόσμημα που θα ταιριάζει με την αισθητική και τις απαιτήσεις του. Διακριτικά ή πληθωρικά, με κλασικό ή πιο μοντέρνο σχεδιασμό, τα σκουλαρίκια με ματάκια αποτελούν ένα κόσμημα που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και να προσαρμοστεί σε κάθε εμφάνιση και περίσταση.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 16 από : 16