Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000

BOHO Σκουλαρίκια

Τα boho σκουλαρίκια είναι μία από τις πιο καυτές τάσεις των τελευταίων ετών. Fashion bloggers, influencers και γνωστοί σχεδιαστές αγκαλιάζουν το boho style και οι καταναλωτές ανταποκρίνονται με μεγάλη θέρμη.

Τι Σημαίνει Boho; Το Boho δεν είναι μία ακόμα τάση της μόδας. Είναι μία ολόκληρη φιλοσοφία. Είναι ο τρόπος που επιλέγει κάποιος να ζει. Το ελεύθερο πνεύμα, η γαλήνη και η ηρεμία είναι 3 από τα βασικότερα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν το Boho lifestyle. Αυτά τα χαρακτηριστικά αντικατοπτρίζονται και στα Boho σκουλαρίκια.

Υλικά Boho Σκουλαρικιών - Οι δημιουργοί επιλέγουν οικονομικούς ημιπολύτιμους λίθους όπως χαλκηδόνιο, τουρμαλίνα, αμέθυστο και χαλαζία για να κατασκευάσουν τα κοσμήματα τους. Τα ακριβά πετράδια είναι απαγορευτικά με το πνεύμα της Boho ζωής. Αντιθέτως, τα φυσικά υλικά όπως το δέρμα, το κορδόνι και τα βασικά μέταλλα είναι τα αγαπημένα των Boho σχεδιαστών καθώς συνδέουν τον άνθρωπο με τη φύση και την ελεύθερη ζωή, χωρίς τις δεσμεύσεις που προκαλούν οι πολύτιμοι λίθοι.

Χρώμα στα Boho Σκουλαρίκια - Όπως και στα υλικά, έτσι και εδώ τα χρώματα που προτιμώνται είναι τα φυσικά και τα γήινα. Πράσινοι, καφέ, πορτοκαλί και κίτρινοι χρωματισμοί είναι στις top επιλογές, όπως και κάποια έντονα χρώματα σε κόκκινες, μπλε και μωβ αποχρώσεις. Σύμφωνα με τη Boho φιλοσοφία, το χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας και την κάνει πιο λαμπερή και όμορφη, γι’ αυτό σπανίως θα δείτε μουντά ή θαμπά κοσμήματα σε αυτό το στυλ.

Σχέδια στα Boho Σκουλαρίκια - Τα Boho κοσμήματα δεν έχουν κανόνες. Τα σχέδια συνήθως διαθέτουν γεωμετρικά μοτίβο ή παραστάσεις από τη φύση και την πνευματικότητα. Η ελεύθερη δημιουργία είναι σημαντική για τους δημιουργούς των κοσμημάτων αυτής της προσέγγισης.

Με τι Μπορώ να Συνδυάσω τα Boho Σκουλαρίκια; Υπάρχουν λάτρεις των Boho κοσμημάτων που όμως διστάζουν να τ’ αγοράσουν γιατί φοβούνται ότι δεν θα βρουν να τα συνδυάσουν εύκολα με ρούχα ή παπούτσια. Στη πραγματικότητα, είναι πολύ ευκολοφόρετα. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τους συνδυασμούς, απλά τολμήστε να τα φορέσετε όπως εσείς το νιώθετε. Τα μακριά και άνετα ρούχα ταιριάζουν εξαιρετικά με τη Boho φιλοσοφία και αισθητική. Παρόλα αυτά μπορείτε εναλλακτικά να τα βάλετε και με μία μίνι φούστα ή ένα πιο τολμηρό ρούχο και να είναι το ίδιο όμορφα πάνω σας.

Θυμηθείτε... Ο μόνος κανόνας που υπάρχει στο Boho style είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Και αφού τώρα γνωρίζετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για αυτή τη φιλοσοφία και στάση ζωής, ήρθε ώρα να επιλέξετε το αγαπημένο σας σετ σκουλαρικιών σε Boho στιλ μέσα από τη μεγάλη συλλογή του Kotsonis Jeweler.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 34 από : 34