Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000

Χρυσά Κολιέ

Τα χρυσά κολιέ είναι ένα κόσμημα που δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς η επιβλητική παρουσία αυτού του μετάλλου και ο πολύτιμος χαρακτήρας του, τα κάνει να ξεχωρίζουν και να αποτελούν ένα μοναδικά όμορφο και διαχρονικό κόσμημα.

Ο χρυσός είναι ένα μέταλλο που εδώ και χιλιάδες χρόνια έχει γοητεύσει την ανθρωπότητα και έχει αποτελέσει τη βάση για τη δημιουργία εκπληκτικών κοσμημάτων. Οι αρχαιολόγοι έχουν ανακαλύψει χρυσά κοσμήματα στο Ιράκ που χρονολογούνται από το 3000 π.Χ. και χρυσά στολίδια στο Περού το 1200 π.Χ.

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν καταφέρει να επεξεργάζονται με ποικίλους τρόπους το χρυσό και να τον χρησιμοποιούν στις οικονομικές συναλλαγές τους, ενώ τα χρυσά νομίσματα που εξέδωσαν οι Ρωμαίοι, αποτέλεσαν μέσο συναλλαγής για πάνω από τρεις αιώνες. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, έχουν δημιουργηθεί πραγματικά αριστουργήματα στο χώρο της κοσμηματοποιίας με τη χρήση του μαγευτικού αυτού μετάλλου. Δεν είναι μόνο η πολύτιμη φύση του που το κάνει διαχρονικά ανάρπαστο, αλλά και το γεγονός ότι ο χρυσός αποτελεί ένα μέταλλο εκπληκτικά ανθεκτικό και αψεγάδιαστο στο χρόνο.

Τα χρυσά κολιέ, στολισμένα με φανταστικούς πολύτιμους λίθους σε τεράστια ποικιλία σχεδίων, μεγεθών, στυλ και μοτίβων, μπορούν να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε αισθητική απαίτηση και να αποτελέσουν ένα υπέροχο δώρο για κάθε γυναίκα που αναζητά ένα πραγματικά υπέροχο και διαχρονικό κόσμημα.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 30 από : 1014