Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000

Αρχαιοελληνικά Κολιέ

Τα αρχαιοελληνικά κολιέ αποτελούν ένα κόσμημα που συνδυάζει εκπληκτικά τη μεγαλοπρέπεια του παρελθόντος με την σύγχρονη αισθητική και την άσβεστη ομορφιά των κοσμημάτων που προέρχονται από τα βάθη της ιστορίας.
 
Κατά τους αρχαίους χρόνους, τα κοσμήματα δεν αποτελούσαν απλά ένα είδος καλλωπισμού αλλά μια ένδειξη κύρους καθώς επίσης σηματοδοτούσαν την κοινωνική τάξη του κατόχου τους. Πλήθος κοσμημάτων, κατασκευασμένα από πολύτιμους λίθους και μέταλλα, έχει βρεθεί από ανασκαφές, με την αφετηρία τους να βρίσκεται στη Μυκηναϊκή Περίοδο. Με το πέρασμα στο Χρυσό Αιώνα του Περικλή, η πρόοδος της τεχνολογίας και η άνθιση της οικονομίας, οδήγησε την κατασκευή των κοσμημάτων σε ένα ανώτερο επίπεδο, με τα σωζόμενα στολίδια να αποτελούν μέχρι και σήμερα μοναδικά αριστουργήματα.
 
Τα αρχαιοελληνικά κολιέ, στολισμένα με μοτίβα που διατηρούν τα χαρακτηριστικά της πρωταρχικής τους σχεδίασης, αποτελούν ένα κόσμημα εκπληκτικά κομψό και διαχρονικό. Κατασκευασμένα από πολύτιμα μέταλλα, στολισμένα με λίθους και υπέροχα σκαλίσματα, τα κολιέ με αρχαιοελληνική αισθητική, είναι ένα κόσμημα που ξεχωρίζει σε κάθε εμφάνιση και αέναα παραμένει επίκεντρο της σύγχρονης μόδας και κουλτούρας.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 78 από : 78