• (+30) 27410 - 88000
Κοσμήματα με Γενέθλιους Λίθους

Κοσμήματα με Τοπάζι

Από το μπλε του ουρανού μέχρι το γαλάζιο της θάλασσας και την λευκή ημιδιάφανη κομψότητα του λευκού, το τοπάζι αποτελεί τον λίθο της σοφίας και της μακροζωίας ταυτιζόμενο με το μήνα Δεκέμβριο ως γενέθλια πέτρα.
 
Το london blue topaz, το sky blue topaz, το white topaz και το swiss blue topaz αποτελούν μερικές από τις πιο δημοφιλείς ποικιλίες. Στο Κόσμημα Κοτσώνης διαθέτουμε μια εκπληκτική συλλογή που τις περιλαμβάνει όλες αποτυπωμένες σε εντυπωσιακές δημιουργίες. Λαμπερά δαχτυλίδια, κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και σετ κοσμημάτων, σε μια πληθώρα σχεδιασμών και αποχρώσεων, διαμορφώνουν ένα σύνολο που ξεχωρίζει για την κομψότητα και τη διαχρονική ομορφιάς του.
 
Επίσης, τα δαχτυλίδια με τοπάζι αποτελούν μια εκπληκτική ιδέα εναλλακτικού μονόπετρου δαχτυλιδιού ενώ τα κοσμήματα που κοσμούνται από λευκό τοπάζι μπορούν να αποτελέσουν εκθαμβωτικές επιλογές κοσμημάτων γάμου.
 
Με εμπειρία χρόνων και άριστη κατάρτιση, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε κοσμήματα με τοπάζι που θα ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία ενώ υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής σε έως και 6 άτοκες δόσεις.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 168