Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Κοσμήματα με Γενέθλιους Λίθους

Κοσμήματα με Φεγγαρόπετρα

Η φεγγαρόπετρα πρόκειται για κρύσταλλο ενεργειακής φύσεως με ιδιαίτερα ευεργετικές ιδιότητες για τον άνθρωπο. Αποτελεί το λίθο που συνδέεται με το φεγγάρι εξαιτίας του ονόματος και του χρώματος του αλλά και λόγω ότι παραλληλίζεται με τις ιδιότητες του φεγγαριού σχετικά με τις φάσεις γέμισης και χάσης που αφορούν τον κύκλο της αλλαγής όλων των πραγμάτων. Έτσι και η φεγγαρόπετρα σηματοδοτεί τη  νέα αρχή, την αλλαγή.

Η φεγγαρόπετρα έχει συνδεθεί με την ομορφιά, τη νεότητα, τον έρωτα, την αγάπη, τη τύχη, τη διαίσθηση, την έμπνευση, την εσωτερική δύναμη, την ηρεμία, την ανακούφιση από το στρες, την αφθονία.

Ιδιότητες Φεγγαρόπετρας: Οι κάτοχοι της φεγγαρόπετρας αποκτούν μια σειρά από ευεργετικές ιδιότητες καθώς θεωρείται πως έχει τόσες πολλές δυνατότητες ιδιαίτερα μάλιστα πολύτιμες, δρώντας ως φυλαχτό.

Κατά ένα μαγικό τρόπο έχει τη δυνατότητα να ευνοεί σε όλους τους τομείς τον άνθρωπο είτε αυτό αφορά στην προσωπική του εξέλιξη, είτε στην επαγγελματική επιτυχία. Προσδίδει τύχη, ευημερία, δίνει εύνοια είτε φορώντας την ως κόσμημα, είτε ως διακοσμητικό στο σπίτι. Μάλιστα έχει δυνατότητα να προσελκύει το αντίθετο φύλο, να ευνοεί τη σύλληψη ή την τεκνοποίηση των γυναικών, να ηρεμεί τα ζωηρά παιδιά, να φέρνει επαγγελματικές επιτυχίες, να βοηθά στη γεωργία, να αποτελεί το φυλαχτό για τα επαγγελματικά ταξίδια ή τις εκδρομές, να παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγεία του ανθρώπου - ψυχολογική και σωματική.

Κοσμήματα από Φεγγαρόπετρα: Οι ευεργετικές ιδιότητες της φεγγαρόπετρας αποτελούν σήμα κατατεθέν για το συγκεκριμένο λίθο. Οι κάτοχοι του μπορούν να αποκτήσουν αυτές τις ευεργετικές δυνατότητες μέσα από το γυναικείο κόσμημα. Τα γυναικεία κοσμήματα που φιλοτεχνούνται με φεγγαρόπετρα είναι ιδιαιτέρως καλαίσθητα, διακριτικά, φινετσάτα και κομψά. Η φεγγαρόπετρα συναντάται σε ποικιλία χρωμάτων με τα επικρατέστερα να είναι το άχρωμο, το γκρι, το καφέ, το κίτρινο, το πράσινο, το ροζ. Η διαύγεια της μπορεί να είναι από διαφανής έως και ημιδιαφανής. Ως προς την κοπή του το κρύσταλλο συνηθίζεται να κόβεται σε σχήμα τρούλου Cabochon.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η φεγγαρόπετρα διαθέτει μια ιριδίζουσα λάμψη εξαιτίας της πολύτιμης ποικιλίας αστρίου στην οποία ανήκει. Αυτό την έχει κάνει γνωστή και με το όνομα Shiller ή Adularescence. Η φεγγαρόπετρα του Ουράνιου Τόξου αποτελεί μια άλλη ποικιλία αστρίου σε αποχρώσεις του ουράνιου τόξου. Η καλύτερης ποιότητας φεγγαρόπετρα εξορύσσεται σε Σρι Λάνκα και Νότια Ινδία με κύρια χαρακτηριστικά την απόλυτη διαύγεια. Η φεγγαρόπετρα μπορεί μέσα από γυναικεία κοσμήματα όπως κολιέ, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, βραχιόλια, να αναδείξει την εμφάνιση σας με τη δυνατότητα να κατέχετε κοσμήματα υψηλής καλλιτεχνίας και ποιότητας και λεπτομέρεια ιριδίζουσας λάμψης.

Κοσμήματα με Φεγγαρόπετρα & Kotsonis Jeweler: Στο κόσμημα Κοτσώνης διαθέτουμε ποικιλία κοσμημάτων με φεγγαρόπετρα τα οποία μπορούν να αναδείξουν το προσωπικό σας στυλ δίνοντας σας και όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 20 από : 20