• (+30) 27410 - 88000
Δώρα Για Νεογέννητα

Δώρα για Νεογέννητα - Βρεφικά Δώρα για το Μαιευτήριο

Συμβολικά, διακριτικά και συναισθηματικά, τα δώρα για νεογέννητα αποτελούν μια πλούσια συλλογή με ξεχωριστές ιδέες.
 
Διαχρονικές επιλογές που θα συντροφεύουν το παιδί σε όλη του τη ζωή, όπως καλότυχα γούρια-φυλαχτά και Κωνσταντινάτα, αλλά και πιο ιδιαίτερα παιδικά βραχιόλια, ταυτότητες και παραμάνες, είναι μερικές μόνο ιδέες για ένα πρωτότυπο αλλά ταυτόχρονα κλασικό δώρο, που θα διακοσμεί το παιδικό δωμάτιο αλλά και μετέπειτα, θα χρησιμοποιεί και το ίδιο το παιδί.
 
Διακοσμημένα με ματάκια, σταυρουδάκια, κορώνες, καροτσάκια, αυτοκινητάκια, αλογάκια και μια πληθώρα άλλων σχεδίων και μοτίβων, τα παιδικά βραχιολάκια και οι ταυτότητας, αποτελούν μια διαχρονική επιλογή δώρου τόσο για το ίδιο το μωρό όσο και για τη μητέρα.

Κωνσταντινάτα με κλασικά σχέδια καθώς και με απεικονίσεις Αγίων Προσώπων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φυλαχτά αλλά και μετέπειτα ως κοσμήματα. Παραμάνες και γούρια για την κούνια και το παιδικό δωμάτιο, κορνίζες και άλμπουμ για τις πρώτες οικογενειακές φωτογραφίες.
 
Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ιδέες για δώρα για νεογέννητα που μπορείτε να βρείτε στη συλλογή μας, με μια πληθώρα επιλογών για αγόρια και κορίτσια, με μοναδικά σχέδια, μέταλλα και διακοσμήσεις.
 
Στο ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ, έχουμε δημιουργήσει μια μοναδική συλλογή με δώρα για νεογέννητα, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που θα ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία!
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1261 - 1320 από : 1472