Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Βραχιόλια

Χρυσά Ανδρικά Βραχιόλια

Τα χρυσά ανδρικά βραχιόλια αποτελούν ένα κλασικό κόσμημα ανεξίτηλης κομψότητας που απευθύνεται σε άνδρες που απολαμβάνουν τις προσεγμένες εμφανίσεις, διακοσμημένες με statement κοσμήματα.
 
Η ιστορία των ανδρικών βραχιολιών μπορεί να εντοπιστεί ήδη από τη Βιβλική εποχή ενώ έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1950 και 1960 στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου τα βραχιόλια σε στυλ ταυτότητα ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένα στους εφήβους αλλά και ενήλικους άνδρες της εποχής. Η μόδα αυτή όμως άρχισε να ξεθωριάζει και τα ανδρικά βραχιόλια αναδείχτηκαν πάλι τη δεκαετία του 1990 όταν απέκτησαν μια πιο προσιτή και καθημερινή εμφάνιση και εξάγονταν πλέον από χώρες όπως η Ιταλία στις αγορές όλου του κόσμου.
 
Τα χρυσά ανδρικά βραχιόλια, κατασκευάζονται από χρυσό 9, 14 και 18 καρατιών και διατίθενται σε μια πληθώρα σχεδίων ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν τα βραχιόλια σε στυλ αλυσίδα. Η διαχρονική τους υπόσταση, που συνδυάζει άρτια το κλασικό με το μοντέρνο, μετατρέπει να ανδρικά χρυσά βραχιόλια σε must have επιλογή για όσους αναζητούν ένα πραγματικά λαμπερό και φινετσάτο κόσμημα.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 35 από : 35