info@jeweler.gr 27410 88000
Expand search form

Οι Κορυφαίες Τάσεις της Μόδας στα Κοσμήματα για το 2023

Οι Κορυφαίες Τάσεις της Μόδας στα Κοσμήματα για το 2023

Όπως κάθε κομμάτι της μόδας, έτσι και τα γυναικεία κοσμήματα, διαρκώς αλλάζουν τάσεις και δημιουργούν νέες συναρπαστικές στιλιστικές κατευθύνσεις, οι οποίες αντανακλούν τις εικαστικές διαμορφώσεις της σύγχρονης εποχής τόσο στον τομέα του styling όσο και στο αέναο παιχνίδι ανάμεσα στο πρωτοποριακό και φινετσάτο που η μόδα εδώ και δεκάδες χρόνια συμμετέχει.

Αναδυόμενα από τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας και δημιουργώντας ένα άρτιο συνταίριασμα μεταξύ κλασικού και μοντέρνου, τα κοσμήματα που περιλαμβάνονται στις κορυφαίες τάσεις για το 2023 διαθέτουν τη γοητεία της παραδοσιακής κομψότητας και τη φρεσκάδα του σήμερα σε αναλογίες που τα μεταμορφώνουν σε δημιουργίες που απευθύνονται σε κάθε λάτρη της λάμψης και της καλαισθησίας.

Αφορμώμενοι λοιπόν από αυτή την εκπληκτική σύμπραξη και αφουγκραζόμενοι τις προσταγές του τώρα, δημιουργήσαμε μια λίστα με τα πέντε κορυφαία trends του 2023 στον τομέα του κοσμήματος και τα εμπλουτίσαμε με προσωπικές αγαπημένες μας δημιουργίες, θέλοντας να χαρίσουμε έμπνευση σε κάθε δική σας ξεχωριστή εμφάνιση.

Μακριά Σκουλαρίκια

Όχι τα μακριά σκουλαρίκια δεν είναι απλά ένα κόσμημα – είναι μια statement επιλογή που μπορεί να απογειώσει κάθε στυλ. Στολισμένα με λίθους ή και σε μεταλλικές εκδοχές, φορεμένα μόνα τους αλλά και συνδυασμένα σε εντυπωσιακά layering για όσους αγαπούν την υπερβολή, τα μακριά σκουλαρίκια αποτελούν ένα κόσμημα που ξεχωρίζει στις παγκόσμιες πασαρέλες και πολλοί γνωστοί οίκοι μόδας τα ενσωμάτωσαν στις συλλογές τους.

Βραχιόλια Χειροπέδες

Τα βραχιόλια χειροπέδες αποτελούν ένα κόσμημα με διαρκή και ισχυρή παρουσία στο χώρο της μόδας, άλλοτε σε πιο τολμηρές και άλλοτε σε πιο minimal εκδοχές τους.

Στη βάση αυτής της παραδοχής, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τη λίστα με τα πιο δημοφιλή κοσμήματα για το 2023, αυτή τη φορά στις πιο αμιγώς μεταλλικές εκδοχές τους.

Κοσμήματα με Μοτίβο από τη Φύση

Οι floral δημιουργίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα επανέρχονται στο προσκήνιο και αποτελούν μια από τις πιο ρομαντικές τάσεις της εκάστοτε εποχής.

Και στη συγκεκριμένη περίοδο, τα κοσμήματα με μοτίβο εμπνευσμένα από τη φύση συμπεριλαμβάνονται σε μία από τις πιο έντονες τάσεις, ειδικά για τους πιο θερμούς μήνες του χρόνου.

Μεταλλικά Κοσμήματα

Ο λόγος που τα μεταλλικά κοσμήματα χωρίς ιδιαίτερους στολισμούς αποτελούν και φέτος αναπόσπαστο κομμάτι των τάσεων, δεν είναι άλλος πέρα από το layering.

Συνδυασμός μετάλλων, μεγεθών και μηκών αποτελούν για άλλη μια χρονιά την ιδανική πρόταση-πρόκληση για όσους απολαμβάνουν να πειραματίζονται με τις εμφανίσεις τους.

Μαργαριτάρια

Ίσως ο πιο διαχρονικός λίθος, προαγωγός της κομψότητας και της λάμψης, τα θαυμάσια μαργαριτάρια συγκαταλέγονται και αυτά στις πρώτες θέσεις των τάσεων στη μόδα του κοσμήματος για το 2023.

Εκπληκτικά κολιέ, δαχτυλίδια, βραχιόλια και σκουλαρίκια, στολισμένα με τις λευκές αυτές πέτρες, αποτελούν την ιδανική επιλογή για όποιον αναζητά ένα κόσμημα με μαργαριτάρια που θα απολαμβάνει για μια ζωή.

Η Τέχνη του Κοσμήματος με Ένα... Click!

Στο ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τα κοσμήματα που βρίσκονται στην κορυφή των τάσεων για το 2023, αλλά και άλλες ξεχωριστές δημιουργίες, οι οποίες θα ανανεώσουν το στυλ σας και θα απαλαμβάνετε σε κάθε σας στιγμή!

Διάβασε ακόμα...

ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ

Η τέχνη στο κόσμημα από το 1990