info@jeweler.gr 27410 88000
Expand search form

Layering Κολιέ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ TIPS ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ

Layering Κοσμημάτων: Οδηγός για Συνδυασμούς Κοσμημάτων

Τι είναι το layering

Το layering αποτελεί τη μίξη κοσμημάτων μεταξύ τους.

Προέρχεται από τη λέξη layer που υποδηλώνει το επίπεδο, το στρώμα και στην περίπτωση των κοσμημάτων παραλληλίζεται με τα διάφορα επίπεδα κοσμημάτων στο σώμα.

Ο συνδυασμός πέραν του ενός κοσμήματος αποτελεί ένδειξη layering και η επιλογή μίξης και ποσότητας στο κόσμημα αποτελεί προσωπική υπόθεση.

Το  layering κοσμημάτων είναι μια από τις μεγαλύτερες all season τάσεις με αποθεωτικές ενδείξεις προτίμησης το καλοκαίρι.

Πως επιτυγχάνεται το layering

Απαραίτητο συστατικό στοιχείο για να επιτευχθεί το τέλειο layering αποτελεί η έμπνευση και η αγάπη για το γυναικείο κόσμημα. Σε αρχικό στάδιο είναι σημαντικό να επιλέξει κανείς την κατηγορία κοσμημάτων που επιθυμεί να κάνει layering.

Η επιλογή layering μπορεί να γίνει με βάση τη διάθεση για κομψές, εντυπωσιακές, λαμπερές, super stylish εμφανίσεις.

Τα κολιέ αποτελούν ιδανική επιλογή για τη δημιουργία layering καθώς λόγω της επιλογής των διαφορετικών επιπέδων από το πιο κοντό στο πιο μακρύ, κερδίζουν τις εντυπώσεις και απογειώνουν την εμφάνιση με κομψότητα και πολυτέλεια.

Layering κολιέ

Εάν το στυλ σας είναι κλασικό, μοντέρνο ή αυτό σχετίζεται ανάλογα με τη διάθεση σας, το σίγουρο είναι πως το layering στα κολιέ θα αποτελέσει το μέσο για να προχωρήσετε σε συνδυασμούς με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Αρχικά είναι σημαντική η επιλογή του μετάλλου ή των μετάλλων που θα υπάρχουν στο layering σας. Τα κολιέ μπορεί να είναι είτε από το ίδιο μέταλλο είτε όχι σύμφωνα με την προτίμηση στο χρυσό, στο ασήμι, στο ατσάλι, στον ορείχαλκο.

Στην συνέχεια είναι σημαντικό να προκύψει η επιλογή του ύφους που θα έχει το layering σας. Αυτό θα βοηθήσει εξαιρετικά και στην επιλογή των συμβόλων που μπορεί να αφορούν στοιχεία βάση εποχής, στοιχεία με αστερίσκους, μονόπετρο, μαργαριτάρι, άπειρο, δάκρυ, σταυρός, μονόγραμμα κ.α.

Πέτρες και layering κολιέ

Σημαντικό στοιχείο για το ιδανικό layering κολιέ αποτελεί ο συνδυασμός σε πέτρες ή επιλογή πέτρας σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία.

Η ύπαρξη πέτρας στο layering κολιέ σας μπορεί να κάνει εύκολα την εμφάνιση σας τόσο ξεχωριστή που θα έχει ως αποτέλεσμα την αλλαγή της προσωπικής σας διάθεσης αλλά και των γύρω σας.

Κολιέ με πέτρες όπως ο αμέθυστος, ο αμαζονίτης, το διαμάντι, το ρουμπίνι, το μαύρο διαμάντι, το σμάλτο, το φίλντισι, το σπινέλιο, μπορούν να συνδυαστούν με κριτήριο την επιλογή προτίμησης του υλικού, του χρώματος, του σχεδίου.

Ιδανικά συνδυάστε τα πιο απλά και κομψά κοσμήματα με τα πιο μοντέρνα και εκκεντρικά.

Layering κολιέ και Κοτσώνης Jeweller

Στο κόσμημα Κοτσώνης διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία κολιέ για τη δική σας επιλογή layering εμφάνισης, σύμφωνα με τον κατασκευαστή της επιλογής σας, του μετάλλου, του στυλ της συλλογής, του εύρους της τιμής.

Δώστε άποψη και στυλ στις εμφανίσεις σας ανακαλύπτοντας τη δυνατότητα των επιλογών σας στην επιθυμία σας για layering σε κοσμήματα.

Διάβασε ακόμα...

ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ

Η τέχνη στο κόσμημα από το 1990