info@jeweler.gr 27410 88000
Expand search form

Μοντέρνα Κοσμήματα για τον Λαιμό by Kotsonis Jeweler

Μοντέρνα Κοσμήματα για τον Λαιμό

Εδώ και χιλιάδες χρόνια, από την απαρχή της δημιουργίας των πρώιμων κοσμημάτων έως και σήμερα, οι άνθρωποι απολάμβαναν ιδιαίτερα να στολίζουν το λαιμό τους με λαμπερές δημιουργίες, οι οποίες λειτουργούσαν άλλοτε ως σύμβολα και άλλοτε ως φανταχτερά στολίδια.

Τα κοσμήματα για το λαιμό αποτελούν μια συλλογή που περιλαμβάνει κολιέ και περιδέραια κάθε πιθανής αισθητικής και σχεδιασμού, με τις επιλογές να δημιουργούν μια τόσο πλούσια και εντυπωσιακή σύνθεση που δεν θα αφήσει κανέναν ανικανοποίητο.

Τα δε μοντέρνα κοσμήματα για το λαιμό, με γραμμές εμπνευσμένες από τη σύγχρονη εποχή αλλά και κλασικές καταβολές, αποτελούν ένα κόσμημα που μπορεί να πλαισιώσει κάθε εμφάνιση, από street style και casual περιστάσεις έως πιο επίσημες και λαμπερές εξόδους.

Μοντέρνα Μεταλλικά Κολιέ

Κατασκευασμένα από χρυσό και ασήμι, τα μεταλλικά κολιέ με μοντέρνες σχεδιαστικές προσεγγίσεις, αποτελούν ένα κόσμημα που μπορεί να φορεθεί κάθε στιγμή της ημέρας, διαμορφώνοντας ένα άκρως εκλεπτυσμένο και ανεπιτήδευτο στυλ.

Σε μορφή αλυσίδας, ως περιδέραια ή με πιο ιδιαίτερους σχεδιασμούς, τα κολιέ που απαρτίζουν τη συγκεκριμένη κατηγορία αποτελούν ένα κόσμημα άκρως φρέσκο και δημιουργικό, που μπορεί να συμπεριληφθεί στη διαμόρφωση υπέροχων layering αλλά και να φορεθεί μεμονωμένα.

Μοντέρνα Κολιέ με Μαργαριτάρια

Τα μαργαριταρένια κοσμήματα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της μόδας σε κάθε χρονική πτυχή της. Αν και η βάση τους συνδέεται με πιο κλασικές γραμμές και καταβολές, τα μοντέρνα κολιέ που κοσμούνται από μαργαριτάρια αποτελούν μια πρόταση με διαχρονικά έντονη παρουσία και απόλυτα σύγχρονη τοποθέτηση.

Χάρη στην ουδέτερη χρωματική παλέτα που οι συγκεκριμένοι λίθοι φέρουν, τα μαργαριταρένια κολιέ αποτελούν ιδανικό κόσμημα για κάθε πιθανή στιγμή και περίσταση.

Μοντέρνα Κολιέ Κωνσταντινάτα

Αν και τα Κωνσταντινάτα θεωρούνται ένα από τα κλασικά κοσμήματα με έντονη συσχέτιση με τη παράδοση αλλά και τη θρησκεία, έχουν καταφέρει να ενσωματωθούν πλήρως στη σύγχρονη μόδα και να αποτελούν ένα από τα must have κοσμήματα για το λαιμό.

Διατηρώντας το συμβολικό χαρακτήρα τους και κατέχοντας ταυτόχρονα μια περίοπτη θέση στις συλλογές του τώρα, τα κολιέ Κωνσταντινάτα αποτελούν ένα κόσμημα που θα απολαμβάνετε διαχρονικά.

Μοντέρνα Κολιέ με Πολύτιμους Λίθους

Οι πολύτιμοι λίθοι, λαμπεροί και καθηλωτικοί από τη φύση τους, αποτελούν πάντα μια εκπληκτική προσθήκη που μπορεί να αναδείξει κάθε κόσμημα αναγάγοντας το σε μια δημιουργία που σίγουρα δεν θα περνά απαρατήρητη.

Τα μοντέρνα κολιέ με πολύτιμους λίθους στο στολισμό τους, αποτελούν ένα κόσμημα που μπορεί να σας χαρίσει μοναδικές εμφανίσεις, χαρακτηρισμένες από κομψότητα και δυναμισμό.

Μοντέρνα Μαύρα Κολιέ

Το μαύρο είναι ένα χρώμα που η  μυστηριακή και σαγηνευτική του φύση το κάνει να ξεχωρίζει και να αποτελεί συνώνυμο λαμπερών και φινετσάτων εμφανίσεων.

Τα μοντέρνα κολιέ που κοσμούνται από λίθους και τεχνοτροπίες που φέρουν τη συγκεκριμένη απόχρωση αποτελούν κοσμήματα με σύγχρονη οπτική και παρουσία που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αισθητική.

Μοντέρνα Κολιέ Σταυροί 

Ο σταυρός αποτελούσε διαχρονικά ένα σύμβολο με ισχυρή απήχηση, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον κόσμο της μόδας οδηγώντας στη συμπερίληψη του σε μοναδικά σύγχρονες δημιουργίες και προτάσεις.

Τα μοντέρνα κολιέ σταυροί, χαρακτηρισμένα από τη δισήμαντη παρουσία του συμβόλου τους, αποτελούν μια επιλογή που μπορεί να αποτελέσει τη βάση για κάθε εμπνευσμένο αλλά και πιο διακριτικό outfit.

Μοντέρνα Κοσμήματα για τον Λαιμό & Kotsonis Jeweler

Οι παραπάνω συλλογές αποτελούν μόνο ένα μέρος από τα εντυπωσιακά κοσμήματα με μοντέρνα αισθητική που στο ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ  θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε στολίζοντας την κάθε σας εμφάνιση.

Διάβασε ακόμα...

ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ

Η τέχνη στο κόσμημα από το 1990