info@jeweler.gr 27410 88000
Expand search form

Διακριτικά Κοσμήματα για τον Λαιμό

Διακριτικά Κοσμήματα για τον Λαιμό

Το κολιέ αποτελεί ένα από τα πιο ξεχωριστά κοσμήματα στην συλλογή κάθε γυναίκας. Είτε για μια σημαντική εκδήλωση ή απλά για μια καθημερινή έξοδο, στολίζει και προσθέτει λάμψη κάνοντας κάθε εμφάνιση, μοναδική.

Βέβαια όταν αναφερόμαστε σε λάμψη συνήθως σκεφτόμαστε μεγάλα και εντυπωσιακά κολιέ, όμως αρκετές φορές ένα διακριτικό κόσμημα θα κάνει περισσότερο εντύπωση και θα βοηθήσει να αναδειχθεί όχι μόνο ο λαιμός σας αλλά και η υπόλοιπη σας εμφάνιση!

Από διαμάντι ή πολύτιμους λίθους μέχρι σταυρό και σχέδια, το κολιέ που θα επιλέξετε σίγουρα θα ξεχωρίσει και θα σαγηνέψει κλέβοντας όλες τις εντυπώσεις.

Ανάμεσα σε όλα τα διακριτικά κοσμήματα για τον λαιμό που έχουμε στην συλλογή μας επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε μερικά που σίγουρα θα στρέψουν όλα τα βλέμματα πάνω σας και θα μείνουν αξέχαστα.

Διακριτικά Κολιέ με Διαμάντια

Ανεξαρτήτως την αισθητική και το στυλ, το διαμάντι αποτελεί μια διαχρονική επιλογή που μπορεί να στολίσει κάθε εμφάνιση. Προσθέτει λάμψη και μοναδικότητα και είναι μια ασφαλής επιλογή για οποιαδήποτε περίσταση.

Διακριτικά Κολιέ με Πολύτιμους Λίθους

Οι πολύτιμοι λίθοι αποτελούν ιδανική επιλογή για μια μονόχρωμη ένδυση, καθώς προσθέτοντας χρώμα και λάμψη είναι σίγουρο πως θα τραβήξουν την προσοχή και θα εντυπωσιάσουν.

Ένα κολιέ με πολύτιμους λίθους έχει και συμβολική ιδιότητα καθώς μπορεί να στολίζεται με έναν γενέθλιο λίθο προσθέτοντας έτσι επιπλέον συναισθηματική αξία στο κόσμημα.

Διακριτικά Κολιέ με Μαργαριτάρια

Τα μαργαριτάρια αποτελούν έναν από τους πιο κλασικούς λίθους στην επιλογή ενός κοσμήματος καθώς σαγηνεύουν και ξεχωρίζουν από άλλες πέτρες με το χαρακτηριστικό λευκό τους χρώμα.

Διακριτικά Κολιέ με Σταυρό

Ως το πιο αναγνωρισμένο σύμβολο σε όλη την ιστορία, ο σταυρός αποτελεί μια εξίσου μοναδική και ιδιαίτερη επιλογή δίνοντας σας κομψότητα αλλά και απλότητα.

Διακριτικά Κολιέ με Σχέδια

Μια εξίσου καλή επιλογή τέλος, είναι τα σχέδια όπως για παράδειγμα ένα ματάκι, το σήμα του απείρου ή ακόμα και μια καρδιά. Δίνει μια διαφορετική αύρα από ένα σύνηθες κόσμημα και αποδίδει μοναδικότητα.

Διακριτικά Κοσμήματα για τον Λαιμό

Στο Κόσμημα Κοτσώνης, μέσα από μια πλούσια συλλογή κοσμημάτων, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικό κόσμημα που θα στολίσει διακριτικά την κάθε εμφάνιση σας!

Διάβασε ακόμα...

ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ

Η τέχνη στο κόσμημα από το 1990