info@jeweler.gr 27410 88000
Expand search form

Κοσμήματα - Δώρα για Κορίτσια 12 Ετών στην Εφηβεία

Κοσμήματα - Δώρα για Κορίτσια 12 Ετών στην Εφηβεία

Μεγαλώνοντας κάθε κορίτσι κρύβει μέσα του μια μικρή κυρία που λατρεύει όλα αυτά τα μεγάλα και μικρά πράγματα που θα την κάνουν να χαμογελά και να νιώθει ξεχωριστή σε κάθε της εμφάνιση.

Τα κοσμήματα είναι μια μικρή πινελιά λάμψης και ομορφιάς που δεν έχει ηλικία και για το λόγο αυτό τα κοριτσάκια από πολύ νωρίς διαθέτουν στη συλλογή τους υπέροχους μικρούς θησαυρούς που θα τις συντροφεύουν στη τρυφερή ηλικία της πρώτης εφηβείας αλλά και αργότερα στα πιο ώριμα χρόνια τους.

Όπως και σε μια γυναίκα, έτσι και σε ένα κορίτσι, η επιλογή ενός κοσμήματος ως δώρο, είναι μια κίνηση με εξασφαλισμένη επιτυχία, καθώς είναι κάτι το οποίο θα την ενθουσιάσει και σίγουρα θα απολαμβάνει να φορά.

Τα κοριτσίστικα κοσμήματα, ανάλογα και με την ηλικία στην οποία απευθύνονται, διαθέτουν μια τεράστια γκάμα επιλογών που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε αισθητική και ποιοτική απαίτηση.

Από χαριτωμένα σχέδια διακοσμημένα με ιδιαίτερα μοτίβα, μέχρι πιο κλασικές και διαχρονικές επιλογές, τα κοσμήματα για νεαρά κορίτσια μπορούν να αποτελέσουν μια υπέροχη επιλογή αν αναζητάτε να χαρίσετε κάτι ξεχωριστό και πολύτιμο σε κάθε μικρή πριγκίπισσα της ζωής σας.

Μερικές από τις παρακάτω ιδέες σίγουρα θα σας δώσουν πολλή έμπνευση και θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε ένα μοναδικό δώρο.

Βραχιόλια

Τα βραχιόλια είναι ίσως το πιο δημοφιλές κόσμημα πού επιλέγεται από τα κορίτσια των μικρότερων ηλικιών. Διακριτικά, χρηστικά και άνετα, τα κοριτσίστικα βραχιόλια μπορούν να φορεθούν με εκπληκτική ευκολία κάθε στιγμή της ημέρας.

Διαθέτουν μια πλούσια ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων, μετάλλων, μοτίβων και στολισμών μέσα από την οποία σίγουρα θα ανακαλύψετε ένα κόσμημα μοναδικό και όμορφο.

Κολιέ

Τα κολιέ είναι μια επιλογή που εξίσου ξεχωρίζει, τόσο για τη διαχρονικότητα του συγκεκριμένου κοσμήματος όσο και για την προσαρμοστικότητα του. Τα κολιέ για κορίτσια μπορεί να είναι στολισμένα με διακριτικά σχέδια όπως καρδούλες, ματάκια, πεταλούδες και λουλούδια, αλλά και με πιο ιδιαίτερα μοτίβα όπως νεράιδες, μπαλαρίνες και μονόκερους.

Δαχτυλίδια

Τα δαχτυλίδια από μόνα τους είναι ένα κόσμημα που οι γυναίκες κάθε ηλικίας λατρεύουν και για το λόγο αυτό ακόμα και στην πιο νεανική εκδοχή τους υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία μέσα από την οποία μπορεί κανείς να επιλέξει ένα υπέροχο και ξεχωριστό κόσμημα.

Στολισμένα με πιο κλασικά σχέδια όπως καρδούλες, πεταλούδες, ματάκια και λουλούδια, τα δαχτυλίδια για νεαρά κορίτσια είναι υπέροχα κομψά και διαχρονικά μοντέρνα.

Σκουλαρίκια

Τα σκουλαρίκια μπορεί να φαίνονται σαν μια δεσμευτική επιλογή καθώς προϋποθέτουν την ύπαρξη τρυπήματος των αφτιών, στις μέρες μας όμως υπάρχουν μοναδικά μοντέρνα και όμορφα κοριτσίστικα σκουλαρίκια τα οποία εκτός από την κλασική τους σχεδίαση διατίθενται και με μηχανισμό κλιπ, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις.

Καρφωτά ή κρεμαστά, πολύχρωμα ή μονόχρωμα, παιχνιδιάρικα ή πιο κλασικά, τα σκουλαρίκια για κορίτσια παρουσιάζουν ένα πραγματικά τεράστιο εύρος επιλογών. Στολισμένα με υπέροχους λίθους και όμορφα σχέδια, κατασκευάζονται από πολύτιμα μέταλλα και ιδιαίτερα προσεγμένα υλικά ώστε να προστατεύουν το παιδί από τυχόν ερεθισμούς κατά τη χρήση.

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια είναι ένα κόσμημα που κάθε μικρή κυρία θα λατρέψει και δεν θα το αποχωρίζεται από τις καθημερινές της εμφανίσεις.

Σταυρός

Ο σταυρός είναι ένα κόσμημα που η πλειοψηφία των παιδιών ήδη διαθέτει καθώς τους έχει χαριστεί κατά τη βάπτιση τους. Αυτό δε σημαίνει όμως πως ένα κολιέ σταυρός δεν είναι μια εξαίσια επιλογή δώρου για κάθε νέο κορίτσι.

Ένα κομψό σταυρουδάκι για το λαιμό, είναι ένα κόσμημα που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και να προσαρμοστεί σε πολλές διαφορετικές εμφανίσεις και δραστηριότητες. Επίσης, όντας ένα από τα πιο διαχρονικά, το σύμβολο του σταυρού είναι μια υπέροχη επιλογή για τη προσφορά ενός κοσμήματος που μπορεί να φορεθεί και στα μεταγενέστερα χρόνια του παιδιού.

Γενέθλιοι λίθοι 

Τα κοσμήματα με γενέθλιους λίθους είναι εντυπωσιακά, είναι κομψά, είναι διαχρονικά και είναι μια ξεχωριστή επιλογή δώρου για μια νέα δεσποινίδα.

Διατίθενται σε δεκάδες χρώματα και σχέδια, κοσμήματα με κρύσταλλα Swarovski, αχάτη, κοράλι, νεφρίτη, διακριτικές πέρλες, οπάλιο, ζιργκόν, διαμαντάκια αλλά και πολλούς άλλους λίθους που κάθε κορίτσι θα λατρέψει.

Ρολόι

Το ρολόι είναι ένα απόλυτα διαχρονικό αξεσουάρ που μπορεί να φορεθεί από κάθε ηλικία και υπό οποιαδήποτε περίσταση. Τα ρολόγια χειρός που απευθύνονται σε κορίτσια, διαθέτουν μια κλασικά όμορφη σχεδίαση και μπορούν να προσαρμοστούν στις αισθητικές και πρακτικές προτιμήσεις του καθενός.

Με πιο έντονο και παιχνιδιάρικο σχεδιασμό ή με πιο λιτές και  διακριτικές γραμμές, τα ρολόγια για κορίτσια είναι μια εκπληκτική επιλογή δώρου που αναμφίβολα το παιδί θα αγαπήσει.

Δώρα για Κορίτσια 12 Ετών στην Εφηβεία

Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά και υπέροχα κοσμήματα που κάθε νέο κορίτσι θα λατρέψει, υπάρχει όμως και η επιλογή της κατασκευής κατά παραγγελία ενός απόλυτα ξεχωριστού, συναισθηματικού και προσωπικού κοσμήματος που θα απευθύνεται μόνο σε εκείνη και θα διαθέτει το δικό του μοναδικό νόημα. Σε αυτή τη περίπτωση μπορούν να δημιουργηθούν κάθε είδους κοσμήματα που θα εκφράζουν κάτι απόλυτα ξεχωριστό και ιδιαίτερο.

Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή ενός κοσμήματος  ως δώρο για ένα νέο κορίτσι, είναι μια κίνηση που θα το ενθουσιάσει και που θα το συντροφεύει για αρκετά χρόνια της ζωής του.

Στο ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ, διαθέτουμε μια πλούσια συλλογή κοσμημάτων που απευθύνονται  σε κορίτσια όλων των ηλικιών, αλλά και πολυετή εμπειρία ώστε να κατασκευάσουμε για εσάς τα κοσμήματα των ονείρων σας.

Διάβασε ακόμα...

ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ

Η τέχνη στο κόσμημα από το 1990