info@jeweler.gr 27410 88000
Expand search form

Πως να Επιλέξετε τον Κατάλληλο Φωτογράφο Γάμου

Κάθε μελλόνυμφο ζευγάρι καλείται να κάνει μια σειρά από επιλογές στην οργάνωση του γάμου του, μια από αυτές τις επιλογές είναι και ο φωτογράφος γάμου. Μέσα από εκατοντάδες φωτογράφους γάμου, αρκετές εικόνες και πολλές πληροφορίες καλέστε να επιλέξετε τον ιδανικό φωτογράφο που θα απαθανατίσει τη μεγάλη μέρα σας.

Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλη αυτή την αναζήτηση σας πιο εύκολη και να σας τονίσουμε κάποια σημεία που πρέπει να προσέξετε.

Eternal Studios - Φωτογράφιση Γάμου

Αισθητική & στυλ

Στη φωτογραφία γάμου υπάρχουν αρκετά στυλ – άλλοι φωτογράφοι επιλέγουν να είναι πιο αυθόρμητοι στις λήψεις τους, άλλοι να ποζάρουν αρκετά τα ζευγάρια τους, άλλοι είναι καλοί στο φυσικό φως και άλλοι χρησιμοποιούν αρκετά το φλας.

Καλό θα ήταν πριν αρχίσετε τα ραντεβού σας να καταλήξετε στο ύφος και στυλ που σας ταιριάζει και μετά να ψάξετε τους κατάλληλους επαγγελματίες που προσφέρουν την αισθητική της επιλογής σας.

Eternal Studios - Φωτογράφιση Γάμου

Χημεία & επικοινωνία στο ραντεβού σας

Κάτι ακόμα που σίγουρα πρέπει να προσέξετε είναι η μεταξύ σας χημεία και η επικοινωνία σας. Ο φωτογράφος είναι ο μόνος επαγγελματίας που θα είναι εκεί από την αρχή της ημέρας σας μέχρι και αργά το βράδυ στη δεξίωση σας. Φροντίστε να έχετε δίπλα σας κάποιον που εμπιστεύεστε, δεν σας αγχώνει και σας κάνει να βγάζετε τον πραγματικό σας εαυτό.

Eternal Studios - Φωτογράφιση Γάμου

Δείγμα από προηγούμενους γάμους

Πριν καταλήξετε στο φωτογράφο σας, φροντίστε να δείτε ολοκληρωμένες δουλειές και από άλλους γάμους. Σε περίπτωση που απευθύνεστε σε κάποιο στούντιο φωτογραφίας, φροντίστε να δείτε δουλειές από το φωτογράφο που θα έρθει να καλύψει το δικό σας γάμο. Έτσι θα έχετε μια εικόνα για το τι φωτογραφίες να περιμένετε την ημέρα του γάμου σας αποφεύγοντας… δυσάρεστες εκπλήξεις.

Eternal Studios - Φωτογράφιση Γάμου

Τιμή

Το βασικότερο κριτήριο για την επιλογή ενός φωτογράφου πρέπει να είναι το portfolio και η χημεία του μαζί σας, ένας σημαντικός παράγοντας όμως είναι και η τιμή. Αποφύγετε προσφορές που δίνουν δώρο αρκετά albums και επιλέξτε κάποιο φωτογράφο με ποιοτική δουλειά – μην ξεχνάτε άλλωστε ότι το πιο σημαντικό είναι οι φωτογραφίες που θα μπουν μέσα σε αυτά τα albums!

Eternal Studios - Φωτογράφιση Γάμου

Επαγγελματισμός

Κάτι που πρέπει να προσέξετε στα ραντεβού σας είναι ο επαγγελματισμός του φωτογράφου.

  • Είναι νόμιμος ο φωτογράφος σας;
  • Συμπληρώνετε κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό;
  • Έχετε λάβει κάποια αναλυτική προσφορά για τις υπηρεσίες του;

Είναι σημαντικό η συμφωνία σας να είναι όσο πιο ξεκάθαρη γίνεται έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι η συνεργασία σας θα είναι υπέροχη.

Για τη φωτογράφιση του γάμου σας μπορείτε να εμπιστευτείτε την Eternal Studiosστόχος τους είναι να φωτογραφίσουν τη μεγάλη ημέρα σας αυθόρμητα, διακριτικά, χωρίς να διακόψουν τη ροή του γάμου σας αποθανατίζοντας στιγμές που θα κρατήσετε για πάντα.

Διάβασε ακόμα...

ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ

Η τέχνη στο κόσμημα από το 1990