info@jeweler.gr 27410 88000
Expand search form

Κοσμήματα για Μαύρο Φόρεμα: Ιδέες & Μικρά Μυστικά

Κοσμήματα για Μαύρο Φόρεμα

Το μαύρο φόρεμα, γνωστό και ως “little black dress”, αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες στιλιστικές επιλογές και μία από τις πιο εμβληματικές δημιουργίες του κόσμου της μόδας, με κάθε γυναίκα να διαθέτει στη γκαρνταρόμπα της ένα αγαπημένο μαύρο φόρεμα που λατρεύει να φοράει.

Διαρκώς επίκαιρο, κομψό και κολακευτικό, το μαύρο φόρεμα αποτελεί πλέον ένα κλασικό κομμάτι της μόδας που μέσα στην  εξελικτική του πορεία κατάφερε να εδραιωθεί ως το μόνο ρούχο που έχει καταφέρει να αναγεννηθεί τόσες πολλές φορές. Ιδανικό για κάθε περίσταση και ικανό να ταιριάξει σε κάθε αισθητική και στυλ, το μαύρο φόρεμα αποτελεί ένα fashion icon από μόνο του, ταυτισμένο διαχρονικά με τη καλαισθησία και τη θηλυκότητα.

Καθώς λοιπόν αυτό το εμβληματικό ρούχο αποτελεί μια επιλογή που μπορεί να συντροφεύσει μια γυναικεία εμφάνιση κάθε στιγμή της ημέρας, αυτό που μπορεί να το κάνει να ξεχωρίσει και να αναδείξει τον εκάστοτε χαρακτήρα του, είναι ο τρόπος που θα συνδυαστεί με τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ που θα το πλαισιώσουν και που τελικά θα διαμορφώσουν τη συνολική εικόνα.

Τα κοσμήματα για μαύρο φόρεμα ποικίλουν ανάλογα τόσο με τη προσωπική αισθητική του καθενός όσο και με το σχεδιασμό του φορέματος. Αφενός, ένα μαύρο φόρεμα μπορεί να ταιριάξει σχεδόν με κάθε είδος κοσμήματος, για μια εμφάνιση όμως που σίγουρα θα ξεχωρίσει, υπάρχουν μερικές επιλογές που μπορούν να απογειώσουν ένα μαύρο φόρεμα και να αναδείξουν μοναδικά κάθε σχεδιαστική γραμμή που μπορεί να διαθέτει.

Αυτό που βασικά καθορίζει τα κοσμήματα που θα συντροφεύσουν ένα μαύρο φόρεμα, είναι φυσικά η περίσταση για την οποία ένα τέτοιο outfit θα δημιουργηθεί. Για μια απλή και καθημερινή εμφάνιση, οποιοδήποτε κολιέ σε στυλ αλυσίδα, διακριτικά καρφωτά σκουλαρίκια και βραχιόλια, καθώς και κάποιο με λιτό σχεδιασμό δαχτυλίδι, είναι ιδανικά για να πλαισιώσουν ένα μαύρο φόρεμα και να το αναδείξουν στη νούμερα ένα casual και μοναδικά μοντέρνα επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας.

Σε πιο επίσημες περιστάσεις, ανάλογα και με τη μορφή του φορέματος, τα κοσμήματα που μπορούν να συνδυαστούν, ποικίλουν τόσο σχεδιαστικά όσο και αισθητικά. Για ένα total black look που θα κάνει τη διαφορά σε μια νυχτερινή εμφάνιση, το μαύρο φόρεμα μπορεί να συνδυαστεί από κοσμήματα που φέρουν μαύρους λίθους στο στόλισμα τους. Επιβλητικά, με μια μυστηριώδη αύρα, τα κοσμήματα με μαύρους λίθους θα προσδώσουν μια ξεχωριστή νότα σαγήνης στο αγαπημένο σας μαύρο φόρεμα.

Σε περίπτωση που το φόρεμα διαθέτει έντονο ντεκολτέ, τότε ένα υπέροχο statement κολιέ ή ένα ζευγάρι έντονα και πληθωρικά σκουλαρίκια είναι μια επιλογή που θα αναδείξει τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του ρούχου ενώ ταυτόχρονα θα δώσει μια πιο εκκεντρική και μοντέρνα πινελιά στην εμφάνιση σας.

Κοσμήματα με μεταλλικές λάμψεις και καθαρές σχεδιαστικές γραμμές, είναι επίσης μια επιλογή που μπορεί να συνοδεύσει μια κλασική αλλά ταυτόχρονα μοντέρνα εμφάνιση. Χρυσός, λευκόχρυσος, ροζ χρυσός αλλά και ασήμι, μπορούν να συνδυαστούν εκπληκτικά με το αγαπημένο σας μαύρο φόρεμα και να προσδώσουν λίγη από τη πολυτέλεια τους στην εμφάνιση σας.

Μια κλασική και διαχρονικά φινετσάτη επιλογή, αποτελούν και τα κοσμήματα με μαργαριτάρια. Αποτελώντας μία από τις δημοφιλέστερες τάσεις των τελευταίων ετών, διαθέτοντας ταυτόχρονα μια ιδιαίτερη κομψότητα, τα κοσμήματα με μαργαριτάρια μπορούν να φορεθούν κάθε στιγμή της ημέρας και να συνδυαστούν εκπληκτικά με το μαύρο φόρεμα σας, σε οποιαδήποτε περίσταση.

Τέλος, μια ίσως πιο τολμηρή αλλά αδιαμφισβήτητα λαμπερή επιλογή, είναι να συνδυάσετε το αγαπημένο σας μαύρο φόρεμα με κοσμήματα που κοσμούνται από  χρωματιστούς λίθους. Υπέροχα ρουμπίνια, σμαράγδια, ζαφείρια καθώς και μια πληθώρα άλλων πολύτιμων λίθων, μπορούν να προσδώσουν μια ζωντάνια και μια πιο ανάλαφρη διάθεση στην τελική σας εμφάνιση.

Το μαύρο φόρεμα λοιπόν, από μόνο του αποτελεί τον ιδανικό καμβά πάνω στον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικούς συνδυασμούς και outfits, που θα ξεχωρίσουν και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο τη λάμψη του ασυναγώνιστα σοφιστικέ και κομψού αυτού ρούχου.

Στο ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ, μέσα από μια πλούσια συλλογή κοσμημάτων, ικανά να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση, θα απολαύσουμε να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε ένα μοναδικό στολίδι που θα αναδείξει εκπληκτικά το πιο αγαπημένο ρούχο της συλλογής σας!

Διάβασε ακόμα...

ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ

Η τέχνη στο κόσμημα από το 1990