info@jeweler.gr 27410 88000
Expand search form

Valentine’s Day 2021 Giveaway

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε – σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ για τη συμμετοχή σας!

Τα ονόματα των κινητών είναι:

Το Kόσμημα Κοτσώνης και το jeweler.gr (εφεξής “διοργανώτρια εταιρεία”) με έδρα την Κόρινθο, διοργανώνει προωθητική ενέργεια (“διαγωνισμό”) με τίτλο “Valentine’s Day 2021 Giveaway” – οι νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν τα παρακάτω δώρα:

Γυναικείο Ρολόι BULOVA με 3 Διαμάντια και Ροζ Χρυσό Μπρασελέ
Γυναικείο Ρολόι BULOVA με 3 Διαμάντια και Ροζ Χρυσό Μπρασελέ
Ανδρικό Ρολόι TOMMY HILFIGER Blue Stainless Steel Bracelet
Ανδρικό Ρολόι TOMMY HILFIGER Blue Stainless Steel Bracelet
CERRUTI 1881 Rollerball Pen Thames
CERRUTI 1881 Rollerball Pen Thames
Βραχιόλι PDPAOLA Asana Gold Ασήμι 925° με Ζιργκόν
Βραχιόλι PDPAOLA Asana Gold Ασήμι 925° με Ζιργκόν

Για τη συμμετοχή σου στο διαγωνισμό αρκεί να συμπληρώσεις το ονοματεπώνυμο και το email σου πατώντας πάνω στα κουμπιά “ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ” κερδίζοντας έτσι 1 συμμετοχή.

Στη συνέχεια, κάθε φορά που προσκαλείς φίλους σου μέσω Facebook, Twitter, WhatsApp, eMail ή απλά στέλνοντας τους τον ειδικό referral σύνδεσμο (link) με τον προσωπικό σου κωδικό, θα κερδίζεις περισσότερες συμμετοχές. Νικητές θα είναι αυτοί που στις 21/02/21, 12:00 θα έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες συμμετοχές.

Περισσότερες πληροφορίες για το πως θα κερδίζεις συμμετοχές και πως θα βλέπεις ανά πάσα στιγμή πόσες έχεις ήδη στην κατοχή σου, θα βρεις στο email που θα λάβεις μόλις συμπληρώσεις την αρχική φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Από το διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των ανωτέρω φυσικών προσώπων εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι και τον δεύτερο (β) βαθμό.

H διεξαγωγή του διαγωνισμού ξεκινάει στις 26/01/2021 και λήγει στις 21/02/2021, 12:00. Μετά την προαναφερθείσα καταληκτική ημερομηνία και ώρα ο διαγωνισμός παύει να διενεργείται και να είναι σε ισχύ. 

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email, όπου και θα τους ζητηθούν περαιτέρω στοιχεία επικοινωνίας για να ενημερωθούν σχετικά με την επιλογή και παραλαβή του δώρου τους.

Οι νικητές εάν δεν απαντήσουν στο email ώστε να μας ενημερώσουν για τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας τους (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση & Τ.Κ.) εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ενημέρωσή τους ή την απόπειρα επικοινωνίας μαζί τους ή διαπιστωθεί ότι δεν συνέτρεχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις συμμετοχής τους, χάνουν το σχετικό δικαίωμα, οπότε και η άνω εταιρεία απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους νικητές. Ταυτόχρονα, η εταιρεία έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε επικοινωνία με τον αντίστοιχο α’ αναπληρωματικό κοκ.

Η εταιρεία θα ανακοινώσει τους νικητές με νέα δημοσίευση στο λογαριασμό της στο Facebook αφού πρώτα έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους νικητές και, εφόσον χρειαστεί, με τους αναπληρωματικούς.

Νικητές του διαγωνισμού (4 στο σύνολο) θα ανακηρυχθούν εκείνοι που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες συμμετοχές.

Η επιλογή των δώρων θα γίνει ως εξής: αυτός που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες συμμετοχές θα επιλέξει πρώτος ποιο από τα 4 δώρα επιθυμεί. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο δεύτερος σε συμμετοχές κοκ

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος.

Οι συμμετέχοντες φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα πρέπει να διαθέτουν εν ενεργεία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Mε την συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, προστίθεται η διεύθυνση email σας στη λίστα newsletter, από την οποία μπορείτε να διαγραφείτε όποτε το θελήσετε (επιλέγοντας “Unsubscribe” από το footer του newsletter ή απλά επικοινωνώντας μας την επιθυμία σας στο info@jeweler.gr).

Τα δώρα είναι συγκεκριμένα, προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλο ή η εξαργύρωσή τους σε χρήμα, σε οποιαδήποτε τιμή.

Οι νικητές του giveaway θα παραλάβουν τα δώρα τους δωρεάν με αποστολή μέσω courier εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία οριστικοποίησης των 4 νικητών.

ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ

Η τέχνη στο κόσμημα από το 1990