info@jeweler.gr 27410 88000
Expand search form

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - FAQs

Διατηρούμε σε αρχείο και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα με μοναδικό σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης με τους πελάτες. Σε καμία περίπτωση δεν κρατάμε δεδομένα πιστωτικών καρτών.

Ναι. Από την στιγμή που δεν έχει αποσταλεί ακόμη η παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 27410 88000 ή με email στο info@jeweler.gr για ακύρωση ή αλλαγή της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εκτελεστεί εσφαλμένα ή εάν ο καταναλωτής κάνει χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο 27410 88000. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ναι, συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ είτε επικοινωνώντας μαζί μας στο 27410 88000.

Κάθε παραγγελία επεξεργάζεται άμεσα και με την ολοκλήρωσή της ενημερώνεται ο πελάτης για τον κωδικό αποστολής της εταιρίας courier. Με αυτόν τον κωδικό μπορεί να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή από την ιστοσελίδα της εταιρείας ταχυμεταφορών που ακριβώς βρίσκεται η παραγγελία του.

Ναι, εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό μπορεί να γίνει επιστροφή μετά από συνεννόηση μαζί μας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι η αντικαταβολή, η τραπεζική κατάθεση, η πιστωτική κάρτα και εξόφληση κατά την παραλαβή από το κατάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Η πληρωμή υλοποιείται μέσω της τράπεζας Alpha Bank και του ασφαλούς συστήματος Alpha e-Commerce που εγγυάται την ασφάλεια της συναλλαγής. Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται/μεταφέρονται μέσω διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Δεχόμαστε τις πιστωτικές κάρτες VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS και DINERS CLUB. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Προϊόντα με ένδειξη άμεσης παραλαβής αποστέλλονται αυθημερόν μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες και φτάνουν στον προορισμό τους την επόμενη εργάσιμη. Για δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να υπάρξει κάποια καθυστέρηση και εξαρτάται από την εταιρεία courier.

Ναι, στο φυσικό μας καταστήματα στην οδό Κολιάτσου 55 (3ος όροφος) στην Κόρινθο.

ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ

Η τέχνη στο κόσμημα από το 1990