Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Μονόπετρα

Μονόπετρα με Γρανάδα

Από το υπέροχο χρώμα τους μέχρι τη μεγαλοπρεπή τους εμφάνιση, είναι πολλοί οι λόγοι για τους οποίους τα μονόπετρα με γρανάδα είναι μια μαγευτική επιλογή για κάθε ξεχωριστή στιγμή.
 
Η λέξη γρανάτης προέρχεται από την λατινική λέξη granum, που σημαίνει σπόρος με αναφορά στο pomum granatum, το ρόδι. Στην Αρχαία Ελλάδα είχε την ονομασία ανθράκιον πυρόπιον, δηλαδή κάτι που μοιάζει με πυρωμένο άνθρακα. Στην Αθήνα των κλασικών χρόνων, η γρανάδα ήταν η πέτρα των διαπραγματευτών και των ρητόρων.
 
Το βαθύ έντονο χρώμα της γρανάδας είναι ο λόγος που ο λίθος αυτός έχει συνδεθεί με το πάθος και τον έρωτα. Εδώ και χιλιετίες η γρανάδα αποτελεί έναν από τους πιο εντυπωσιακούς πολύτιμους λίθους για την κατασκευή κοσμημάτων, αποδεικνύοντας πως η ομορφιά δεν εντάσσεται σε χρονικά πλαίσια αλλά παραμένει διαχρονική και αμετάβλητη.
 
Τα μονόπετρα δαχτυλίδια με γρανάδα, κατασκευάζονται από πολύτιμα μέταλλα όπως ο χρυσός, ο λευκόχρυσος και ο ροζ χρυσός και απογειώνουν τη λάμψη τους όταν κοσμούνται από συνοδευτικούς πολύτιμους λίθους όπως τα διαμάντια.
 
Ως σύμβολο της δημιουργικότητας, του θάρρους, της τύχης και της επιτυχίας, η γρανάδα είναι μια ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα δυναμικό και ταυτόχρονα απόλυτα ρομαντικό μονόπετρο.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 10 από : 10