Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Βραχιόλια

Βραχιόλια Χειροπέδες Γυναικεία

Τα βραχιόλια χειροπέδες είναι ανάμεσα στα πιο δημοφιλή κοσμήματα που προτιμούν οι γυναίκες. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που το επιλέγουν ως δώρο σε αγαπημένα τους πρόσωπα, καθώς γνωρίζουν ότι πρόκειται για εξαιρετική επιλογή που χαρίζει φινέτσα και δυναμισμό στο άτομο που το φοράει.

Ιστορική Αναδρομή στα Γυναικεία Βραχιόλια Χειροπέδες: Η ιστορία αυτών των άκαμπτων βραχιολιών ξεκινάει από το 2600 π.Χ. Πιο συγκεκριμένα, Βρετανός αρχαιολόγος ανακάλυψε στο σημερινό Πακιστάν, ένα άγαλμα που απεικονίζει κορίτσι σε εφηβική ηλικία, να φοράει στο ένα του χέρι βραχιόλια αυτού του είδους. Αυτή είναι και η πρώτη καταγραφή σε βραχιόλια χειροπέδες παγκοσμίως.

Στην Ινδία, τα βραχιόλια χειροπέδες αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο γάμων καθώς αντιπροσωπεύουν την ασφάλεια και τη τύχη. Εκτός όμως από την Ινδία, τα βραχιόλια φαίνεται να κυριαρχούν και στον πολιτισμό των Μάγιας, των Ρωμαίων και των Μαυριτανών. Τα πρώτα βραχιόλια χειροπέδες ήταν κυρίως κατασκευασμένα από χαλκό, πέτρα, επιχρυσωμένο σίδερο ή και ελεφαντόδοντο.

Στη σημερινή εποχή, τα βραχιόλια χειροπέδες φοριούνται παγκοσμίως όχι μόνο από τις παντρεμένες γυναίκες, αλλά από όλες τις γυναίκες που θέλουν να βάλουν ένα όμορφο αξεσουάρ στη συλλογή των κοσμημάτων τους. Τα βραχιόλια έχουν εκμοντερνιστεί, το ίδιο και τα υλικά τους. Τα σχέδια ποικίλουν, ενώ πολλά βραχιόλια χειροπέδες είναι στολισμένα και με πολύτιμες ή μη πέτρες, για επιπλέον ομορφιά και λάμψη.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 191