info@jeweler.gr 27410 88000
Expand search form

Κοσμήματα για Μωρά Κοριτσάκια

Κοσμήματα για Μωρά Κοριτσάκια

Το καλωσόρισμα ενός μωρού σε μια οικογένεια είναι μια από τις πιο γλυκές στιγμές της ζωής. Πολλές μανούλες περιμένουν την στιγμή που θα μπορέσουν να ντύσουν και να στολίσουν το κοριτσάκι τους με τα πιο όμορφα ρούχα και κοσμήματα.

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές ανάμεσα σε κολιέ βραχιόλια και πολλά άλλα κοσμήματα, καθώς εξίσου πολλά είναι και τα σχέδια και χρώματα του καθενός, κάνοντας την επιλογή του τέλειου κοσμήματος ακόμα πιο δύσκολη.

Μέσα σε όλες αυτές τις κατηγορίες, επιλέξαμε μερικά κοσμήματα που θεωρούμε ιδανικά για κάθε μικρή «κυρία», που θα την συνοδεύσουν σε αυτή την όμορφη περίοδο της ζωής της.

Βραχιόλια για μωρά κοριτσάκια

Τα βραχιόλια αποτελούσαν από το παρελθόν ένα αγαπημένο κόσμημα των γυναικών. Με το πέρασμα του χρόνου υιοθετήθηκαν και στο παιδικό κόσμημα και είναι πλέον ιδανικά και για τις μικρές σας πριγκίπισσες.

Ταυτότητα Χεριού

Εξίσου όμορφη είναι μια ταυτότητα με το όνομα του μωρού ή μια ευχή στολισμένη με μικρά σχέδια όπως ματάκια ή καρδιές.

Σκουλαρίκια για μωρά κοριτσάκια

Τα σκουλαρίκια είναι ένα πολύ διακριτικό αλλά όμορφο κόσμημα για ένα κοριτσάκι. Με παραμυθένια σχέδια είναι ιδανικά για μια μικρή πριγκίπισσα.

Κολιέ για μωρά κοριτσάκια

Από τα πιο γνωστά παιδικά κοσμήματα είναι τα κολιέ. Με πολλά κρεμαστά στοιχεία όπως πεταλούδες ή μπαλαρίνες, αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές κοσμήματος για ένα κοριτσάκι.

Σταυροί για μωρά κοριτσάκια

Ο σταυρός είναι ένα πολύ όμορφο κόσμημα και έχει συμβολική αξία. Μπορεί να φορεθεί συνέχεια αντίθετα με ένα απλό κολιέ και λειτουργεί και ως φυλαχτό.   

Κοσμήματα για μωρά κοριτσάκια

Στο Κόσμημα Κοτσώνης, μέσα από μια πλούσια συλλογή κοσμημάτων, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικό κόσμημα για το κοριτσάκι σας που θα προσθέσει λάμψη στα πρώτα χρόνια της ζωής του!

Διάβασε ακόμα...

ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ

Η τέχνη στο κόσμημα από το 1990